Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 22 jan 2018

Een super de luxe villa met een levensgroot zebra vloerkleed

Als je van luxe houdt, is deze villa absoluut geweldig. De woning is in 1969 gebouwd en gerenoveerd tot een stijlvol huis. De oude elementen uit de jaren 60 zijn gelukkig bewaard gebleven, waardoor het een warme uitstraling krijgt. Zowel het interieur als het exterieur is tot in de puntjes perfect afgewerkt. Onze favoriet is het mooie zebra vloerkleed! En oh ja… de tuin is een ware droom!

Heb jij een kleine tuin en weet je niet zo goed hoe je deze in moet richten? Check hier stappenplan!

kunst portretten

Bij binnenkomst proef je al meteen een warme en gezellige sfeer in huis. Dit komt vooral door de kleurencombinatie, namelijk bruintinten. Zoals je ziet is de open haard best strak door de witte hoge schouw, maar door het natuursteen wordt het iets klassieker. Ben je ook zo gek op natuursteen en is marmer je favoriet? Hier een prachtig moodboard!

donkere bank

Je ziet de mooie bewaarde elementen van vroeger al meteen; de schattige kleine ramen tegen het plafond aan. Authentieke elementen moet je nooit verwijderen uit de woning, want het is een prachtig gezicht. Daarnaast is onze favoriet de vloer met het visgraatmotief ook aanwezig. Wat een mooi plaatje hè! En wat staat het zebra vloerkleed hier geweldig op! Dit vloerkleed kun je ook in faux fur krijgen. Kijk hier maar.

houten vloer
verschillende ruimtes

Een heerlijke strakke leefkeuken met uitzicht op de woonkamer en ramen die een prachtige lichtbron vormen. Wat een fijne ruimte is dit! De kamer is vrij leeg en misschien een tikkeltje saai. Daarom is er op de hoek van het keukenblad een grote plant neergezet als eyecatcher.

groen gras

Bij het zien van de tuin lijkt het net alsof je in een luxe vakantie resort terecht gekomen bent. Het groene gras is super strak gemaaid; je kunt wel zien dat dit goed bijgehouden wordt. Via het trappetje kun je naar het fijne zwembad om vervolgens je beste bommetje ooit te maken! Het helderblauwe zwembad kun je bewonderen in de slideshow hieronder!

Er is meer

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Bjurfors.se

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een super de luxe villa met een levensgroot zebra vloerkleed
Sluiten