Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Hotel 15 jan 2017

Even sparen nog: dit is de meest luxe reis naar het prachtige Antarctica

In Antarctica ligt White Desert: een van de meest luxe vakantieresorts ter wereld, waar alleen de allerrijksten kunnen vertoeven. Voor tienduizenden euro’s kun je hier een week verblijven en geniet je van het lekkerste eten en het allermooiste uitzicht. Na je dagtrip in de omgeving kruip je lekker onder je bonten deken in je super-de-luxe tent. Wij zien dit wel zitten. Wanneer gaat de volgende vlucht?

Over mooi uitzicht gesproken, Landscape Hotel Juvet in Noorwegen is ook niet mis. Wil je zelf deze winter ook weer vertoeven in de sneeuw maar is deze reis naar Antarctica iets boven je budget? Dit is het leukste wintersporthuis voor een groep vrienden.

De luxe trip begint meteen goed. Je kunt het ‘kamp’ namelijk alleen bereiken met de White Desert private jet. De allerrijkste ter wereld gebruiken het liefst hun eigen vliegtuig, maar wanneer je je verblijf boekt, zit daar de reis ook bij inbegrepen. Dat komt doordat niet alle motoren de reis naar Antarctica aankunnen, simpelweg vanwege de kou. Na aankomst op Unknown International Airport – ja, zo heet het vliegveld echt – wordt je ontvangen met champagne, een privé-kok en niet te vergeten het beste uitzicht ooit.

Na je wandeling, skitrip, abseiling avontuur of spelletjes met de buur-pinguïns installeer je je in de ‘tent’ – gemaakt van fiberglass – en geniet je van het diner dat de privé chef voor je klaarmaakt. Voor het diner, lunch en ontbijt worden alleen maar topproducten gebruikt. Denk aan wijn uit Zuid-Afrika en vlees uit Argentinië.

Lijkt dit je wel wat? Dan moet je je boeking goed timen, want door het klimaat is het alleen mogelijk om White Desert te bezoeken in oktober, november en december. Je hebt dus nog een jaar om te sparen, maar geloof het of niet: ze zitten voor de komende vier jaar al vol. Wat zo’n acht-daagse reis naar Antarctica kost? 65.000 euro. Maar daar krijg je wel een onvergetelijke ervaring voor terug. Wij sparen nog even door..

www.white-desert.com

Reageer op artikel:
Even sparen nog: dit is de meest luxe reis naar het prachtige Antarctica
Sluiten