Merve Ozturk
Merve Ozturk Tips 15 feb 2021

6 tips waardoor ook jóuw huis straks als een luxe hotel voelt

Je kent het wel: kom je in een hotelkamer en vind je alles ontzettend netjes en goed ingericht waardoor je er stiekem over droomt om ooit ook zo’n kamer te hebben. Goed nieuws, dat kan! We delen vandaag namelijk zes tips met je waardoor jouw huis straks ook als een luxe hotel voelt.

Door deze manieren van luxe hotels over te nemen creëer jij thuis jouw eigen elegante hotel. Klaar voor? Laten we snel beginnen.

Zó creëer je hotel vibes in je eigen huis

1. Upgrade je kussens

Kussens in hotels zijn vaak vol en zien er helemaal gepolijst uit. Het is enorm belangrijk dat je goed slaapt. Zo rust je uit en begin je de dag weer vol energie.

Om dat te kunnen heb je uiteraard wel comfortabele kussens nodig. Onderzoek goed wat voor materiaal voor jou werkt, dat ligt namelijk aan in welke positie je slaapt.

Behoefte aan een betere nachtrust? Dit is het ideale kussen voor jou

2. Verwissel je lakens

Net zoals je kussen, is je beddengoed ook van belang. Beddengoed is er namelijk niet alleen zodat je bed er mooi uitziet. Een goede set lakens kan je slaap enorm verbeteren.

Ook hier baseer je je keuze volkomen aan jouw eigen wensen en behoeften. Zo voelen satijnen lakens glad en koel aan, terwijl Egyptisch katoen zacht en comfortabel aanvoelt.

3. Creëer een koffie- of theebar

Wat ook ontzettend leuk is aan een hotel, is een koffie- of theebar. Trek je koffiezetapparaat uit de hoek van je keuken en creëer een prachtige bar om je ochtendkoffie voortaan in luxe te drinken.

Wil je een stap verder nemen? Met deze items ben jij je eigen barista en maak je de lekkerste koffie – gewoon in je eigen huis!

4. Verander je badkamer in een spa

In een luxe huis moet je badkamer natuurlijk oogverblindend zijn. Zorg ervoor dat je badkamer goed is ingericht en dat er goede verlichting is.

Om een echte hotelsfeer te creëren kan je al je favoriete producten verzamelen op een dienblad. Je kunt er ook voor kiezen om er alleen badzout, een lotion en wattenstaafjes neer te zetten.

Met één simpele trick kan je van jouw badkamer een heuse spa maken

5. Investeer in goede handdoeken

Als je in een hotel komt zie je altijd van die heerlijke, fluffy handdoeken liggen. Zodra je ze ziet wil je gewoon onder de douche springen, puur en alleen om je achteraf in die handdoeken te wikkelen.

Als je dat zó fijn vindt in een hotel, waarom neem je dan ook geen kwalitatieve handdoeken in huis? Juist ja, daar is geen enkele geldige reden voor.

6. Trakteer jezelf

Last but not least: treat yourself. Een van de beste aspecten van een verblijf in een hotelkamer is dat je het gevoel krijgt dat je jezelf verwend.

Vervang je oogmasker met een die van zijde is, ga voor een zachte badjas (waar je tijdens de koude dagen in kunt kruipen) en neem zo nu en dan verse bloemen in huis voor wat meer elegantie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Theeverygirl

Reageer op artikel:
6 tips waardoor ook jóuw huis straks als een luxe hotel voelt
Sluiten