Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Tips 8 nov 2018

Maak je huis helemaal af met sfeervolle én tijdloze raambekleding

Op de redactie zijn we het over één ding eens: je huis is pas echt af met mooie raambekleding. We zijn fan van klassieke gordijnen, maar houden ook van een paar mooie vouwgordijnen. Deze zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens hartstikke praktisch.

De nieuwe collectie Tijdloos Wonen van Luxaflex gooit hiermee hoge ogen. De collectie bestaat uit op-maat-gemaakte vouwgordijnen die zijn gemaakt van bijzondere materialen en exclusieve stoffen.

luxaflex-vouwgordijnen-tijdloos-wonen

Alle designs van Luxaflex worden met expertise, zorg en kwaliteit gemaakt. En dat is fijn, want raambekleding is een echte toevoeging waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Je wilt immers niet dat je volgend jaar weer nieuwe raambekleding nodig hebt.

Spelen met zonlicht

Daarnaast is de collectie opgezet om aan jouw behoeften te voorzien. Wil je de kamer verduisteren, licht buiten houden of juist meer licht binnen laten? Wat je behoefte ook is, je kunt jouw vouwgordijnen aanvullen met een laag om licht te filteren, te verduisteren of warmte buiten te houden. Of je laat het natuurlijke licht direct door de mooie materialen schijnen.

luxaflex-vouwgordijnen-tijdloos-wonen
luxaflex-vouwgordijnen-tijdloos-wonen

Sfeervol

Met het toevoegen van vouwgordijnen aan je interieur kan je met gemak veel sfeer aan je huis toevoegen. Kijk maar eens bij nieuwbouwhuizen: vaak zijn deze nog koud en kil en is sfeer toe te voegen lastig. Maar met een paar stijlvolle vouwgordijnen zien ook deze huizen er al gauw gezelliger en sfeervoller uit.

Met de Tijdloos Wonen collectie zit je dan helemaal goed, want deze bestaat uit prachtige stoffen die voor elke interieurstijl geschikt. Van klassiek linnen tot tijdloze patronen en trendy kleuren en van stoer tot romantisch, je kunt er alle kanten mee op. En dat is fijn, met een interieur dat nog wel eens wil veranderen (zoals bij ons thuis).

luxaflex-vouwgordijnen-tijdloos-wonen
luxaflex-vouwgordijnen-tijdloos-wonen

Heb je al wel een sfeervol huis, maar ontbreekt er toch nog iets? Klinkt het misschien nog wat hol? Ook dan zijn de vouwgordijnen een goede toevoeging aan je huis. De Luxaflex vouwgordijnen zijn goed voor (of tegen) akoestiek in je huis. Zo is die galm binnen no time verdwenen met een paar stijlvolle vouwgordijnen.

Ook fijn: de collectie is heel betaalbaar en de vouwgordijnen worden op maat gemaakt. Neem voor exacte prijzen contact op met het dichtstbijzijnde Luxaflex verkooppunt of bij een showroom bij jou in de buurt.

In samenwerking met Luxaflex

Reageer op artikel:
Maak je huis helemaal af met sfeervolle én tijdloze raambekleding
Sluiten