Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 26 jun 2018

Met deze stijlvolle smart-home oplossing wordt thuis werken helemaal een feestje

Heb jij de luxe dat je vaak thuis kunt werken? Dan zal je het vast met ons eens zijn dat werken in een stijlvolle home office véél inspirerender is dan aan een willekeurige keukentafel. Wij hebben een manier gevonden om jouw home office nog een tikkie stijlvoller, inspirerender én gemakkelijker te maken.

Stel je voor: je wilt wakker worden met het zonnetje op je gezicht, maar ‘s avonds wil je wél de raambekleding iets eerder dicht in verband met pottenkijkers op straat. En je wilt je werkdag beginnen met een flinke portie daglicht om wakker te worden, maar tegen de tijd dat de zon ‘s middags gaat schijnen wil je dat zonnetje natuurlijk niet op je scherm zien reflecteren.

Herkenbaar? Deze dingen zijn geen enkel probleem meer met het automatische bedieningssysteem PowerView Motorisation van Luxaflex. Je regelt het namelijk met één druk op de knop via je smartphone of tablet.

Bye bye draadjes en koordjes!

Een groot voordeel van een smart-home systeem: je hebt geen draadjes meer. De raambekleding van Luxaflex is altijd uitgerust met dier- en kindvriendelijke koordjes, maar het maakt het je interieur een stuk strakker als je geen draadjes weg hoeft te werken. Daar worden we blij van!

Helemaal met de interieurtrends mee

Denk je bij woorden als ‘jaloezie’ en ‘plisségordijn’ nog steeds aan de dingen die jouw oma vroeger voor het raam had hangen? Think again, want de producten van Luxaflex zijn altijd al ontzettend stijlvol geweest.

De combinatie van Duette of Silhouette Shades met PowerView Motorisation geeft een stijlvolle toevoeging aan je huis. De Duette Shades collectie is begin juni nog vernieuwd met nieuwe dessins, exclusieve duurzame stoffen en stijlvolle patronen. Zo weet je dus zeker dat je de allerlaatste trends bij jou in huis hebt hangen, zoals een mooi botanisch printje.

Zorgeloos op vakantie

Nog een groot voordeel is dat je met dit gemotoriseerde bedieningssysteem altijd de indruk kan wekken dat er iemand thuis is. Ga je een paar weken op vakantie? No problemo, met het slimme systeem van Luxaflex kun je met je smartphone of tablet en een handige app jouw smart-home systeem automatisch bedienen. Of stel vooraf gepersonaliseerde scènes in waardoor je hier je hele vakantie niet meer aan hoeft te denken. Ideaal!

Wil je weten hoe PowerView Motorisation precies werkt? Bekijk dan de onderstaande video om een goede indruk van dit handige automatische besturingssysteem te krijgen.

Enthousiast geworden? Bekijk meer informatie over de PowerView Motorisation op de website van Luxaflex en vraag een brochure aan. En kijk ook meteen even naar de Duette Shades en Silhouette Shades om de kleur uit te kiezen die het beste in jouw interieur past.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze stijlvolle smart-home oplossing wordt thuis werken helemaal een feestje
Sluiten