Veel te lief dit – een schattig luiaard tapijt voor in de kinderkamer

Wist je dat een luiaard zo’n achttien uur per dag slaapt? Wat een weelde. Kinderen slapen helaas niet zo lang, maar toch is dit luipaard tapijt perfect voor in de slaapkamer van jouw kind. Dit vloerkleed is lekker warm aan hun voeten, staat schattig en is de perfecte plek om op te spelen.

Dit luiaard tapijt blijft een lange tijd leuk voor een kind om in de slaapkamer te hebben. Door de neutrale kleuren past het goed bij de rest van een kinderkamer en is goed te combineren met andere kleuren. Het vloerkleed geeft de kinderkamer een warme en lieve uitstraling.

> Lees ook: 7 leuke ideeën voor de kinderkamer waar ieder kind blij van wordt

Opzoek naar een tapijt voor de kinderkamer? Ga voor dit luiaard tapijt

luiaard tapijt
Bron: RADBAG

Een zeer schattig luiaard tapijt

Je koopt dit lieve luiaard tapijt via de webshop van RADBAG voor €14,95. Daar komen daarnaast alleen nog wat verzendkosten bij kijken.

Het is een heerlijk tapijt voor in de kinderkamer, maar ook leuk om in de woonkamer neer te leggen om op die manier een schattig kinderhoekje voor de kids te creëren. Door dit vloerkleed weten ze gelijk dat dit hun speciale plekje in huis is.

Meer gave spullen voor in de kinderkamer

Het is soms tricky accessoires en meubels voor een kinderkamer te kiezen, omdat je bang bent dat je kinderen deze items ontgroeien niet leuk meer vinden. Geloof ons: er zijn genoeg tijdloze accessoires en meubels om aan te schaffen voor een kinderkamer.

Ben je graag zelf creatief bezig? Dan is het ook een leuk idee om zelf DIY’s te maken. Ook leuk om samen met je kind te ondernemen.

Je kind nog iets te klein om te helpen met jouw knutselwerkjes? Dan is het gaaf om de kunstwerkjes van je kinderen een mooie plek in hun kamer of in het huis te geven met behulp van een gallery wall.

Meer tips voor de inrichting van de kinderkamer

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Veel te lief dit – een schattig luiaard tapijt voor in de kinderkamer
Sluiten