Romantisch en luchtig bedlinnen om (letterlijk) bij weg te dromen

Nu het zomer wordt is het tijd om de donzen dekens en dikke lakens te vervangen voor luchtige en lichte soorten bedlinnen. Om je te inspireren hebben we een prachtig moodboard samengesteld. Verwacht frisse looks, lichte kleuren en fijne luchtige materialen.

Deze mooie varianten van bedlinnen kun je eindeloos combineren. Omdat de kleuren vrijwel allemaal subtiel zijn, mag je er best meerdere gebruiken in één kamer. Gebruik dus in plaats van één dikke donkere deken meerdere luchtige lichte kleurtjes over elkaar heen. Dekbedden met een subtiele print doet het ook goed als je op zoek bent naar een luchtige en frisse look! Scroll snel door en droom (letterlijk) weg bij deze prachtige zomerse slaapkamers.

Tip: een mooi bed hoeft helemaal niet duur te zijn! Hema en H&M hebben een aantal stijlvolle varianten van prima kwaliteit voor een klein prijsje. Iets meer te besteden? Neem een kijkje bij een van onze favoriete merken Crisp Sheets!

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Meer inspiratie op het gebied van romantisch bedlinnen? Bekijk deze Inspiratieboost met prachtige minimalistische lakens met print en borduursels.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Romantisch en luchtig bedlinnen om (letterlijk) bij weg te dromen
Sluiten