Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 4 jan 2022

7 items waarmee jouw LP collectie pas echt rockt in je interieur

Voor de echte muziekliefhebbers ontbreekt een LP collectie in huis niet. En een prachtige collectie wil je natuurlijk ook mooi op display zetten! Daarom hebben wij wat stijlvolle items voor in je interieur die je LP verzameling in het zonnetje zetten.

Met deze zeven items rocken je LP’s in stijl.

7 items voor een toffe LP collectie in je interieur

wanddecoratie
Bron: Bol.com

1. Vinyl wissellijst

Van de naam is op te merken dat je gemakkelijk je LP’s omwisselt met deze lijst. Ideaal dus als je graag je interieur afwisselt. Met een paar andere LP’s aan de muur krijgt je huis meteen een andere uitstraling. Deze vinyl wissellijst is voor €29,99 op Bol.com te verkrijgen.

lp en albumhoes houder
Bron: Bol.com

2. LP lijst

Is er één album wat toch echt een speciaal plekje in je hart heeft veroverd? Dan is deze toffe houten LP lijst een leuke manier om hem net wat meer aandacht te geven. Of kies simpelweg een album uit met een prachtige cover om hem mooi op display te zetten. Deze houten LP lijst bestel je voor €89,95 op Bol.com.

Gek op LP’s? Zo verwerk je jouw LP collectie mooi in je interieur

platenspeler kast
Bron: Etsy

3. Platenspeler kastje

Wij vinden dit kastje zo tof! De poten geven het een unieke look waardoor het een leuke toevoeging is aan een kleine muziekhoek. Deze platenspeler kast koop je voor €161,29 op Etsy.

draaitafel
Bron: Etsy

4. Draaitafel meubel

Heb je ruimte voor een grotere kast? Dan is dit draaitafel meubel misschien meer iets voor je. Het heeft ook meer opslagruimte voor je LP’s. Deze platentafel is voor €459,91 ook op Etsy te bestellen.

victrola lp speler
Bron: Gears4music

5. VICTROLA Empire Jr.

Op deze platenspeler draaien je LP’s pas in stijl! Ideaal als je ook wat LP’s in je collectie hebt die je ook echt draait. Deze platenspeler is voor €144,00 te koop op Gear4music.nl

lp standaard interieur
Bron: Bol.com

6. LP vinylrek

Ben je net begonnen met het verzamelen van LP’s? Dan is een LP vinylrek zoals deze leuk om op je bureau te zetten. Let er wel op dat je de albums die je het meest in het zonnetje wilt zetten aan de buitenkanten van het rek zet. Deze zie je immers het best. In de omschrijving staat dat er wel liefst 40 LP’s in passen, maar volgens de reviews is dit iets te hoog ingeschat. Dit LP vinyl opbergrek bestel je voor €26,95 op Bol.com.

LP interieur platenstandaard
Bron: Amazon

7. Metalen platenstandaard

Dit opbergrek is ideaal als je ook andere items zoals boeken of magazines bij je LP’s wilt zetten. Of zet er naast LP’s werkdossiers in, waardoor het een leuke en handige accessoire op je thuiskantoor is. Bestel deze platenstandaard voor €19,99 op Amazon.

Dat klinkt toch als muziek in de oren: zo style je een piano in jouw interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7 items waarmee jouw LP collectie pas echt rockt in je interieur
Sluiten