Dit huis laat zien hoe je met simpele items een stijlvol interieur creëert

Yes, dit is waar we van houden bij Roomed. Met een paar simpele toevoegingen die niet al te veel geld kosten een prachtig en vooral gezellig interieur creëren! Een low budget interieur, dat er alles behalve low budget uitziet. Je huis écht je thuis maken, zonder dat je meteen heel diep in de buidel hoeft te tasten.

Hoe je dat doet? Heel simpel: neem een voorbeeld aan dit appartement. Scroll snel door en laat je inspireren!

Heel simpel, maar heel stijlvol en persoonlijk: een corkframe aan de muur met wat leuke foto’s en kaarten of een functioneel schoolbord op het keukenblad. En dit alles vooral niet té gestyled, maar juist nonchalant en speels. Niet alles hoeft perfect recht te hangen en het mag soms zelfs best een beetje rommelig zijn!

>> Lijkt dit je wel wat? Deze nonchalante look is ook heel leuk in de slaapkamer.

Nog twee key elements die in dit appartement perfect tot zijn recht komen: kleur en kunst. Of nog beter – kleurrijke kunst. Kunst maakt een huis persoonlijk en door te spelen met kleur wordt je interieur wat speelser. Deze combinatie zorgt dus voor een heel stijlvol – én low budget interieur.

Want kleur kun je natuurlijk op ontelbaar veel manieren toevoegen in huis, of je nu veel of wat minder geld te besteden hebt. En ook met kunst is dat prima haalbaar! Check bijvoorbeeld deze webshops met prachtige kunst onder de 100 euro!

De badkamer maak je al snel gezellig door wat mooie flesjes neer te zetten en wat plantjes toe te voegen. Badkamers zijn vaak strak en wit, dus een dosis groen zorgt dan voor een fijn contrast. En planten en bloemen zorgen over het algemeen natuurlijk al voor een gezellig en huiselijke sfeer.

>> 4 redenen om nú (nog) meer planten in huis te halen

Ook spotten we een van onze favoriete stoelen: de vlinderstoel. Een vlinderstoel past in werkelijk élke stijl. Check hier waarom!

Natuurlijk kun je qua kleur naast losse items ook gaan voor een opvallend likje verf op de muur. Twijfel je over welke kleur? Wij hebben de perfecte guide line voor je uitgestippeld.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis laat zien hoe je met simpele items een stijlvol interieur creëert
Sluiten