Renée Leeuw
Renée Leeuw Design 24 dec 2015

Louis Vuitton meubels ontworpen door Marcel Wanders

Objets Nomades, zo heet de collectie Louis Vuitton meubels, die bestaat uit een serie gevouwen meubilair en accessoires. Om deze bestaande serie uit te breiden schakelde het designhuis Marcel Wanders in en dan weet je eigenlijk wel dat er een bijzonder design bij komt. De Nederlandse ontwerper staat bekend om zijn extravagante ontwerpen en wie weleens naar de Moooi showroom is geweest, kan dat beamen.

Voor Louis Vuitton maakte Wanders een lounge chair, bestaande uit drie onderdelen. De stoel kan dan ook drie verschillende vormen aannemen. Het is een armstoel, chaise longue of poef.

De Louis Vuitton meubels uit Objets Nomades zijn allemaal kenmerkend voor de stijl van het merk. Het zijn stuk voor stuk items geïnspireerd op de authentieke reiskoffers en gemaakt van kwalitatief leer. Voor de collectie werkte Louis Vuitton eerder al samen met andere bekende ontwerpers, waaronder Maarten Baas.

Momenteel worden de meubels geshowd op het Miami Design District tot en met 10 februari 2016. Wil je een van de Louis Vuitton meubels in huis? Het zijn stuk voor stuk exclusieve limited items, dus je kunt wel verwachten dat de prijs très exclusief is..

Check ook het bijzondere glazen gebouw dat het Louis Vuitton Fondation is.

us.louisvuitton.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Louis Vuitton meubels ontworpen door Marcel Wanders
Sluiten