Loft in Dowtown L.A. met te gek eclectisch interieur

Een loft in Downtown Los Angeles, een cool eclectisch interieur, bakstenen muren en veel ruimte. Klinkt als een droom toch? De bewoners, Jeannine Denholm (televisieproducent) en haar man Dave kochten deze loft tien jaar geleden toen het Downtown gedeelte van L.A. net in opkomst kwam. De buurt was destijds nog niet super, maar zij vielen als een blok voor het pand.

Jeannine en Dave vulden de loft met souvenirs, herinneringen en kunstwerken. En dat maakt dit huis volgens ons juist zo bijzonder. Kijk mee!

>> Een industrieel tintje: zó creëer je een (fake) bakstenen muur

Volgens Jeannine maakte het meterslange plafond het lastig om de loft op een goede manier in te richten. Kleinere meubels en accessoires vielen weg in de immense ruimte. Jeannine is al snel overgestapt naar grote, massievere meubels en dat werkt veel beter!

Heb je zelf niet zo’n hoog plafond, maar zou je dat wel graag willen? Bekijk onze tips voor het faken van een hoog plafond!

Door de jaren heen is er aan de architectuur weinig veranderd. De karakteristieke eigenschappen van de loft moesten volgens Jeannine en Dave behouden blijven. En gelukkig maar! De bakstenen muur maakt de loft authentiek, net als het industriële plafond en de zichtbare verwarmingsbuis.

Het industriële karakter van de loft wordt fijn gecombineerd met het eclectische interieur. De bohemian invloeden geven de grote ruimte iets unieks en ‘huiselijks’. Bekijk ook eens deze binnenkijker voor meer eclectische inspiratie!

Jeannine schilderde deze schilderijtjes zelf. Het is één van de vele herinneringen verstopt in het interieur. Haar administratie houdt ze bij in de vintage koffer van Louis Vuitton.

Een eclectisch interieur… hoe stel je dat nou samen?
>> Bekijk dit artikel voor tips en inspiratie!

Design Sponge

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Loft in Dowtown L.A. met te gek eclectisch interieur
Sluiten