Loft in Brooklyn na een geweldige renovatie

Deze loft in Brooklyn zag er voor de renovatie heel anders uit. Oorspronkelijk deed dit gebouw tientallen jaren dienst als fabriek, maar toen die tijd voorbij was, kreeg het gebouw een woonbestemming waarna het omgebouwd werd tot flat. De industriële elementen verdwenen en van de historie zag je vrijwel niks meer.

Totdat dit gezin een deel van het gebouw introk. Zij schakelden SABO project in om de stoere elementen terug te brengen naar de loft.

De architecten haalden de plafonds en wanden neer zodat de ruimtes weer hoogte kregen en haalden de verflagen van het beton om die industriële sfeer weer te laten zien.

Een kastenwand van losse kubussen functioneert als werkruimte en achter de kast kun je via een mooi (bijna verborgen) trap naar de mezzanine, waar een speelruimte en logeerkamer is gemaakt.

Ben je dol op een industriële look? Hier laten we zien hoe je die stoere touch aan je interieur geeft.

De combinatie van het stoere, industriële beton en de elegante tegels in de badkamer werkt geweldig!

Neem ook eens een kijkje in deze loft in Brooklyn

www.dwell.com