Een prachtige, lichte loft in Amsterdam waar je zonder twijfel nu in wil trekken

Het wonen in een garage klinkt waarschijnlijk niet zo aanlokkelijk, maar als je ziet wat deze bewoners er van hebben gemaakt dan wil je meteen je spullen pakken en hier wonen. Deze lichte loft in Amsterdam is namelijk prachtig, licht én heeft unieke elementen zoals een badkuip uit 1900 en een schommel in de woonkamer.

Meer binnenkijken: dit huis in Amsterdam is vanbinnen totaal anders dan je zou verwachten

En als we zeggen licht, dan bedoelen we ook licht! Dankzij de grote ramen in het plafond vangt deze loft nog eens extra veel zonnestralen. De wittinten versterken dit ruimtelijke gevoel, terwijl de houten elementen het interieur weer meer warmte en karakter geven.

En hoe tof is de schommel, bevestigd aan de authentieke balken? Niet alleen leuk voor kinderen..

De balken komen ook terug in de keuken, waardoor de accessoires van natuurlijke materialen er extra uitspringen. Ook de pasteltinten van het servies verzachten het harde wit en geven het geheel een rustgevende sfeer.

Hoog op ons verlanglijstje: een ouderwetse badkuip als deze. Zeg dan zelf; hier maak je toch een prachtig statement mee?

Meer zien?
Deze fijne Amsterdamse loft heeft nog veel meer moois te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hutje in de woonkamer, waardoor je je bijna in een tropisch oord als Bali waant? Kijk snel verder en klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Dstrct

Reageer op artikel:
Een prachtige, lichte loft in Amsterdam waar je zonder twijfel nu in wil trekken
Sluiten