Deze loft in Brooklyn heeft een bijzonder eclectisch interieur

Brooke Hammel en Jose Alvarez zijn de trote eigenaren van deze te gekke loft. Samen met de ontwerpers van Homepolish wisten zij de open ruimte in een oude schoensmeerfabriek om te toveren tot jaloersmakende woning. Brooke is financieel consultant en Jose is medeoprichter van parfummerk Abbott NYC. Hun verschillende achtergronden, creativiteit én hun reislust resulteerden in een huis met een bijzonder eclectisch interieur!

>> Tips en inspiratie voor een eclectisch interieur

De bakstenen muur is de basis van deze enorme kunstverzameling. Zwart-wit foto’s worden gecombineerd met fris gekleurde foto’s en dat zorgt voor een bijzondere look. De oude spiegel in de muur laat de ruimte nog ruimer lijken doordat het natuurlijke licht wordt gereflecteerd.

Je favoriete foto’s aan een bakstenen muur

Brooke en Jose houden van lekker eten en wilden dan ook graag een grote eettafel. Deze eettafel is gecombineerd met een van onze favoriete stoelen: de DSW van Eames. De vintage bar zorgt voor nog meer karakter en authenticiteit.

In de zithoek zien we een neutraal kleurenpalet met blauwe accenten in de kussens en het vloerkleed. Door de bank middenin de ruimte te zetten, wordt de eethoek toch afgesloten van de zithoek. Slim, want in een loft zet je natuurlijk liever geen muren!

De televisie valt perfect weg in het wandmeubel. Het wandmeubel is overigens helemaal op maat gemaakt en staat vol vintage items en verzamelingen.

Deze lounge stoel is een echte eyecatcher in de zithoek. Het is een ontwerp van Hans Wegner – die ook de Wishbone Chair heeft ontworpen. De nonchalante look van het appartement wordt extra versterkt door de surfplank. Bekijk ook eens dit moodboard voor een Australian surf look!

Vanuit het zitgedeelte kijk je zo de prachtige keuken in. De houten keukenkasten passen perfect bij het zwarte marmer en geven de ruimte een chique look. Het mooiste servies wordt tentoon gesteld in een vintage kast.
>> 6x tips voor het stylen van open keukenkastjes

Achter de keuken vinden we nog een klein hoekje waar een home office is gecreëerd. Het bijzondere bureau en de industriële stoel geven de home office karakter. Ook de skateboards aan de muur zorgen voor een persoonlijke twist.

In een ruimte achter de keuken vinden we de eerste slaapkamer in bohemian stijl. De bohemian stijl is te herkennen aan zijn vele kleuren en de mix aan materialen. De prachtige macrame wall hangers zijn kenmerkend voor de bohemian look.

Lees ook; Inspiratieboost: bohemian slaapkamers

MEER LEZEN
Kijk ook eens naar deze huizen met een eclectisch interieur om meer inspiratie op te doen:

www.homepolish.com

Reageer op artikel:
Deze loft in Brooklyn heeft een bijzonder eclectisch interieur
Sluiten