In deze lodge worden landelijk en modern met elkaar gemixed

In deze lodge worden landelijk en modern met elkaar gemixed

Wauw, wat een mazelaars zijn de eigenaren van deze lodge in het Zweedse plaatsje Bastad. Buiten heeft het houten huis de looks van een sprookje, maar dat is binnen niet veel anders. In het interieur is namelijk een mooi contrast gecreëerd: landelijk en modern worden met elkaar gemixed en wij vinden het een hele geslaagde combinatie!

Bekijk ook: Met 14 vrienden op wintersport? Dit vakantiehuis is perfect!
Wat deze lodge zo bijzonder maakt zijn de landelijke, houten elementen. Deze kom je namelijk overal tegen: de kozijnen, de steunpilaren en de trap hebben allemaal the looks van een wintersport chalet. De strakke gestuukte muren en de moderne vloer en keuken steken daar prachtig bij af.
Naast de houten, karakteristieke elementen is de keuken ook een ware eye catcher. Deze is hoogglans zwart en zorgt voor een goede moderne touch. Van de ruimte in het puntdak boven de keuken is goed gebruik gemaakt…Op de mezzanine vinden we namelijk een extra slaapkamer!

>> Inspiratieboost: de mooiste woonkamers met een mezzanine>> 8x de leukste stapelbedden en hoogslapers voor in de kinderkamerWil je zelf ook de combinatie maken van landelijk en modern? Check dan even dit artikel met tips!
8x zo creëer je een landelijk interieur (dat niet oubollig is)

www.bjurfors.se