Renée Leeuw
Renée Leeuw Boek 5 aug 2015

Living Under the Sun neemt je mee naar een tropisch paradijs

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Als je nu aan het werk bent, in Nederland, dan adviseren we je om a) niet naar buiten te kijken en b) de volgende vraag vooral niet te letterlijk te nemen. Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om op een werkelijk tropische plek te wonen? Dit is geen wrange, cynische vraag, maar het onderwerp van het nieuwste boek van uitgever Gestalten – Living Under the Sun.

Living Under the Sun is een heerlijk zomers boek vol tropische optrekjes en inspiratie om bij weg te dromen en je eigen huis en tuin een zomerse look te geven.

Nergens op aarde is de behoefte aan balans tussen binnen- en buitenleven groter dan in de tropen. De villa’s, woningen, ateliers, strandhuisjes, en stedelijke optrekjes in dit boek zijn daar bijzonder goed in geslaagd. In- en outdoor omarmen elkaar en vormen een bron van inspiratie voor architectuur, interieurs en ontwerpen van meubels over de hele wereld. Misschien inspireert het je om jouw huis ook een zonnige twist te geven!

Psst.. neem een kijkje in dit indrukwekkende boomhuis middenin het regenwoud

Het boek Living Under the Sun kost €45,- en is verkrijgbaar bij MENDO.

Benieuwd naar de andere boekentips van MENDO? Kijk dan even hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Living Under the Sun neemt je mee naar een tropisch paradijs
Sluiten