Merve Ozturk
Merve Ozturk Meubels & accessoires 2 nov 2020

Woon milieuvriendelijk met deze elegant vormgegeven living-serie van bamboevezel

Nederlandse designer Margriet Foolen heeft een prachtige living-serie ontworpen voor Point-Virgule (een merk van LivWise). De serie bestaat uit verschillende bruikbare items voor in huis die je sowieso wilt hebben.

Alle producten zijn gemaakt van bamboevezel – een elegant, supersterk maar licht materiaal. Bovendien is het ook nog eens milieuvriendelijk.

De living-serie van Margriet Foolen

Living-serie van bamboevezel Margriet Foolen
Bron: Van de Vorst

De living-serie draait voor designer Margriet Foolen vooral om functionaliteit. Ze heeft ervoor gezorgd dat de producten voor zichzelf spreken, bruikbaar én milieuvriendelijk zijn. Dat laatste heeft ze bereikt door bamboevezel te gebruiken.

Bamboe is ‘s werelds snelst groeiende plant en heeft alleen regen nodig om gezond te groeien. Ook komen er helemaal geen chemische middelen van pas. Een ander ecologisch voordeel van bamboevezel is dat ‘t enorm veel zuurstof met zich meebrengt (wel 35% meer dan bomen).

Lees ook: Fijne woontrend: met bamboe haal je een botanische, bohemian vibe in huis

Kruidenpotjes uit de living-serie
Bron: Van de Vorst

Een favoriet van de Roomed-redactie zijn deze schattige kruidenpotjes die hierboven zijn afgebeeld. Ideaal om munt of basilicum in te planten voor een heerlijke geur in huis.

Alle items uit de serie

De serie bestaat uit servethouders, zeepdispensers, tissueboxen, bloempotten, dienbladen, afvalemmertjes en lepelhouders. Alle items zijn uitgevoerd in zachte pastelkleuren zoals mistblauw, donkergrijs en naturel. Ook zijn de producten vaatwasbestendig, waardoor je ze gemakkelijk kunt schoonmaken.

De living-serie ‘Point-Virgule by Margriet Foolen’ is vanaf 10 november verkrijgbaar bij huishoudspeciaalzaken en webshops. Bezoek de website van LivWise voor meer informatie.

De prijzen voor alle items uit de living-serie van Margriet Foolen zijn als volgt:

  • Servethouders €8,95
  • Zeepdispenser €13,95
  • Tissuebox €17,95
  • Bloempot €9,95
  • Dienblad €7,95
  • Afvalemmertje €15,95
  • Lepelhouder €4,95

Meer leuke samenwerkingen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Woon milieuvriendelijk met deze elegant vormgegeven living-serie van bamboevezel
Sluiten