Interieur crush van de week: Wow! De Lidl heeft een mooie én betaalbare woonafdeling

Interieur crush van de week: Wow! De Lidl heeft een mooie én betaalbare woonafdeling

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieurtrends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. Deze week deed editor Lotte een wel heel fijne vondst: de woonafdeling van de Lidl. Ja, dat lees je goed: de voordelige supermarkt verkoopt ook meubels. Mooie Scandinavische items voor een nóg mooiere prijs.

En zeg eens eerlijk: had jij ooit kunnen raden dat de meubels op de foto van de Lidl komen?

Livarno Living

Am I late to the party? Ik had namelijk géén idee de Lidl een eigen meubelcollectie heeft. Fraaie, Scandinavische items voor het fijne prijskaartje waar de supermarkt om bekend staat. Zo kost het dressoir nog geen 50 euro en zijn de witte kuipstoeltjes zo’n 35 euro per stuk. Whait, what? Man, wat een budgettopper dit!

Inklapbare vlinderstoel van beukenhout (€59,99).

Dit simpele bijzettafeltje (€12,99) is niet alleen goedkoop, maar ook superveelzijdig. Zet er een aantal plantjes op, style het af met een vaas of gebruik het als salontafel. Lees hier hoe je meerdere koffietafels met elkaar kunt combineren voor een speelse zithoek.

Tafellamp, verkrijgbaar in drie kleuren: €12,99

Het assortiment van de Lidl-brown-bag-winkel, met onder andere de Livarno Living-collectie, bestaat verder ook nog uit vloerkleden, badkamermeubels én woonaccessoires (en meer).

Hier vind je de online woonafdeling van de Lidl

Ben jij net zo enthousiast en verrast als dat ik ben? Check de gehele collectie hier.

Dit vind je vast ook leuk:
Ontdek hier de ‘luxe’ verzorgingslijn van de Action.

Lidl