Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 11 dec 2020

Lisanne de Bruijn deelt dé tip: “zo houd je je cleane interieur schoon met kids”

Yes, we hebben weer een prachtige binnenkijker voor je. Via Westwing kregen we de kans om in Lisanne’s cleane, rustige appartement in Amsterdam te kijken. Tip van de sluier: Lisanne deelt dé tip hoe ze haar huis zo clean houdt, zelfs met een kindje in huis.

Lisanne de Bruijn woont in haar Scandinavisch-stoere interieur met haar vriend Bas en zoontje Louen. Je kent Lisanne misschien we van haar Instagram, waar ze zeer actief is. Op Instagram deelt ze alles over het moederschap én het ondernemersleven, ze runt namelijk haar eigen influencer agency LIS The Agency.

lisanne de bruin westwing
Bron: Westwing

We zien heel veel invloeden uit de mode terugkomen in je interieur. Wat is voor jou een basis stylingtip?

Houd je interieur rustig, maar kleed het aan met leuke accessoires zoals bijvoorbeeld koffietafelboeken, mooie vazen met bloemen, kaarsen etc. Je huis kan er al zoveel leuker en gezelliger uitzien met een mooie bos bloemen op tafel. Steek gezellig de kaarsen aan en het voelt gelijk huiselijk.

Hoe ga je te werk qua styling in huis? Heb je een klein stappenplan?

Ik ben eerst uren aan het speuren op Instagram en Pinterest. Ik sla beelden die ik mooi vind op en probeer combinaties te maken, moodboards. En ik overleg het altijd even met Bas, hij is het meestal wel met mij eens.

lisanne de bruin westwing
Bron: Westwing

Op welk item in huis ben je het meest trots? En waarom?

Onze vintage salontafel. Ik liep hier tegenaan en wou deze gelijk mee naar huis. Ik vind het echt een eyecatcher in huis, en ik krijg er ook altijd enorm veel vragen over. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om vintage items te combineren met nieuwe items.

Met welk hoekje in huis ben je ook absoluut tevreden? En waarom?

Louen zijn speelhoekje. Toen we in dit huis gingen wonen vond ik het in eerste instantie lastig om te bedenken hoe we de twee pilaren in ons huis moest benutten. Het zou anders een nutteloze ruimte worden. Toen kwam ik dit kleed tegen en heb deze oude kist een nieuw kleurtje gegeven en hiermee had ik gelijk een gezellig hoekje voor hem gecreëerd.

Hij zit hier graag en kan uren naar hem kijken als hij hier zelfstandig zit te spelen. Daarnaast zit ik er zelf ook graag, het is echt een fijne chill hoek.

lisanne de bruin westwing
Bron: Westwing

Hoe kun je het huis zo clean en schoon houden mét kids? Wat is dé gouden tip?

Wij hebben de regel om elke avond alles weer op te ruimen. We hebben een grote mand en een kist waar we alles in doen en zo is het snel opgeruimd. Op deze manier gaan we altijd naar bed met een opgeruimd huis. Als Louen dan wakker wordt, is het wel al snel weer chaos hoor.

lisanne de bruin westwing
Bron: Westwing
lisanne de bruin westwing
Bron: Westwing

Wat vind je een absolute DON’T in je interieur?

Rood! Ik houd gewoon echt niet van de kleur rood haha. Zo’n rode leren bank, aah word al gek bij het idee. Nee geen rood in mijn interieur..

Is er een item in huis typisch jij? Welk item en waarom?

Ik denk de bank en de salontafel. Mijn vriend houd meer van kleur dan ik, daarom is ons huis een combinatie van wit/lichte kleuren met gekleurde accessoires. Ik ben echt verliefd op de bank icm met onze salontafel. Vind het prachtig!

Welk interieuritem ontbreekt er nog in jouw leven?

Ik zou wel wat meer kunst willen. Maar ik vind niet dat je daar naar op zoek moet, maar dat je er tegenaan moet lopen. Een mooi stuk aan de muur, lijkt mij prachtig.

lisanne de bruin westwing
Bron: Westwing

Deze Westwing-interieurs zijn ook het kijken waard:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Fotografie: Frank van den Burg

Reageer op artikel:
Lisanne de Bruijn deelt dé tip: “zo houd je je cleane interieur schoon met kids”
Sluiten