Beestachtig mooi: kleurrijke posters van super gedetailleerde insecten

Bij Roomed houden we van de natuur. Gekleurde herfstbladeren, mooie bloemen en prachtige vlinders. En juist van die dingen (en nog veel meer moois wat de natuur ons te bieden heeft) maakt het Zweedse bedrijf Liljeberg prachtige posters voor in jouw interieur. Insecten, stenen, alles. Gevalletje van ‘wil je hebben’.

Kijk maar eens hoe mooi die posters in je interieur staan:

Mooie posters van vlinders en insecten

Göran Liljeberg heeft al jaren een passie voor vlinders en andere insecten. Een paar jaar geleden heeft hij daar samen met zijn dochters een prachtige buisness van gemaakt door prints van zijn gedetailleerde insectenfoto’s te verkopen. Ook worden deze prachtige foto’s en illustraties vaak gebruikt in boeken.

Alle foto’s van Göran Liljeberg worden gefotografeerd en geprint in zijn eigen studio in Trosa, ten zuiden van het Zweedse Stockholm. Hier worden de foto’s tot in detail geprint, waardoor je precies naar een insect kijkt zoals de natuur het bedoeld heeft. Details, een immense scherpte en fantastische kleuren. Wij zijn groot fan van deze mooie afbeeldingen in ons interieur.

Dit zijn een paar van onze favoriete afbeeldingen (maar er zijn er nog véél meer):

Bladeren, bloemen en stenen

Mocht je de kriebels krijgen van deze beestjes, maar wél geïnteresseerd zijn in natuur en dan met name mooie stenen, dan zit je bij Liljebergs ook goed. We zien op Instagram namelijk ook vaak mooie prints van herfstbladeren, bloemen en kleurrijke stenen voorbij komen. En dat vinden we misschien wel net zo mooi.

Extra leuk: je kunt deze prints gewoon kopen en in je eigen gallery wall houden. Voor een A4 print betaal je €19 euro. Dan wordt de print binnen 14 dagen bij je thuisbezorgd. Een leuk idee voor de feestdagen!

Nog meer mooie posters in je interieur:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Beestachtig mooi: kleurrijke posters van super gedetailleerde insecten
Sluiten