Lidl, Action en Aldi folder finds voor je interieur: week 25

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl, Aldi en Action folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Ideaal om je interieur mee aan te vullen! Dit zijn de aanbiedingen van week 25 (18 – 24 juni).

Aldi folder week 25

Bloempot met frame

folder aldi lidl action week 25

Een leuke toevoeging aan je interieur: deze bloempotten met frame. Ze zijn er in verschillende stijlen, dus er past er altijd wel eentje in jouw interieur. Onze favorieten: de jade groene op pootjes en de hoge grijze standaard. Nu nog een leuke plant erin! Te koop voor €11,99.

Zeegrasmanden

folder aldi lidl action week 25

Deze natuurlijke zeegrasmanden zijn multifunctioneel. Gebruik je als onderkomen voor je favoriete kamerplant, als wasmand voor je kids (veel stijlvoller dan een normale wasmand, toch?) of als tijdschriftenbak in de woonkamer. De zeegrasmanden zijn rond de 35 centimeter hoog en verkrijgbaar in twee designs. Per 2 manden betaal je €17,99.

Opvouwbare campingkast

Uiterst handig voor als je deze zomer gaat kamperen, maar ook voor extra ruimte in een studentenkamer bijvoorbeeld. We hebben het natuurlijk over een opvouwbare campingkast. Klaar met kamperen? Dan klap je ‘m gewoon weer in elkaar. Hij is helemaal muis- en beestjes vrij, want er zijn gaas aan de achterzijde. Je haalt ‘m in huis voor €49,99.

Lidl folder week 25

Schoenenrek

Heb je alweer een paar nieuwe schoenen gekocht terwijl je eigenlijk niet weet waar je die kwijt moet (heel herkenbaar)? Dan heeft de Lidl de oplossing voor jou: een budget schoenenrek. Op dit schoenenrek kun je wel 18 paar schoenen kwijt. De eyecatchers uit je sneakercollectie kun je nog ophangen ook. En dat voor maar €16,99. Koopje! De afmetingen zijn trouwens 69 x 27 x 88 cm.

Plantenrek

folder aldi lidl action week 25

Weet je niet waar je met al die leuke bloempotten en planten naar toe moet? Of wordt je tuin te klein voor je urban jungle? Ga dan aan de slag met een verticale tuin. Dit plantenrek helpt je alvast een handje. Te koop voor €24,99.

Nog meer Lidl, Action en Aldi folder finds

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl, Aldi en Action. Onze vorige Lidl, Aldi en Action folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi folder finds voor je interieur: week 25
Sluiten