Lieflijk appartement in Taiwan met zuurstokroze muur

Houd je van zoetigheid? Dan word je hier waarschijnlijk ook heel gelukkig van: een té lieflijk appartement vol kleur in Taiwan. De woning heeft de bijnaam ‘Wonderland Apartment’ en dat is niet voor niets, want naast een overvloed aan zoete kleurtjes (inclusief zuurstokroze muur!), heeft het appartement nog een aantal schattige elementen, die je meenemen naar een dromerige wonderwereld.

Het appartement staat in Kaohsiung City in Taiwan en is van een lerares. Ze gaf het interieur in handen van de creatieve Hao Design Studio, die eerder al dit bijzondere huis in Taiwan ontwierp waar LEGO de hoofdrol speelt. Bereid je voor op een heleboel zoetigheid!

Roomed-zoet-appartement-Taiwan-01
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-02
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-03
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-04

Het huis is echt een weerspiegeling van de persoonlijkheid van de bewoonster. De frisse kleuren geven het interieur een energieke vibe en zelfs als je eigenlijk niet echt van kleur in huis houdt, kun je niet anders dan vrolijk worden van deze beelden. Voor het kleurenthema gebruikte Hao Design Studio trouwens de kleuren van macarons: oftewel: heel veel roze, geel en babyblauw.

Roomed-zoet-appartement-Taiwan-05
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-06
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-08
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-07

Naast de zoete kleurtjes in het appartement, voegde de design studio ook een aantal andere dingen toe die het huis haar naam ‘Wonderland’ eer toe doen. Zoals de vrolijke lijstjes en kussens met prints uit het dierenrijk. Wil jij ook graag op een diervriendelijke manier schattige beesten in je interieur brengen? In deze budget find verzamelden we zes kopjes voor je met een té lieve dierenprint.

Roomed-zoet-appartement-Taiwan-09
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-10
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-11

Slim, zo’n open wandkast! Aangezien de woonkamer en keuken in een ruimte zitten die vrij compact is, is het niet slim om alles helemaal vol te zetten.

Roomed-zoet-appartement-Taiwan-12
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-13

De slaapkamer is basic ingericht met in plaats van een hoofdbord aan het bed een soort lambrisering over de gehele breedte van de kamer. De kleuren zijn bewust licht gehouden, waardoor het hout wat levendigheid toevoegt zonder dat het overheerst.

Roomed-zoet-appartement-Taiwan-14
Roomed-zoet-appartement-Taiwan-15

Niet verkeerd, naast twee slaapkamers heeft het appartement ook een kamer die volledig is ingericht als dressingroom. Heb je thuis ook een kamer(tje) over en droom je stiekem altijd al van een mooie walk-in-closet? In dit artikel geven we je zeven slimme stylingtips.

Roomed-zoet-appartement-Taiwan-16

www.facebook.com

Reageer op artikel:
Lieflijk appartement in Taiwan met zuurstokroze muur
Sluiten