Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 19 mrt 2018

Ja hoor: bij de Lidl koop je deze week een knalroze wafelijzer en donutmaker in één

Dat wordt weer een sprintje trekken: de Lidl verkoopt vanaf vandaag knalroze (en mintgroene) wafelijzers. Pluspunt: je kunt er niet alleen wafels in bakken, maar ook mini donuts.

Vorige week zijn we nog met z’n allen massaal naar de Aldi gerend voor een retro roze keukenmachine. Het roze wafelijzer wat deze week bij de Lidl te koop is, móéten we daarom ook op ons aanrecht hebben staan. Met het wafelijzer van SILVERCREST® kan je door de verschillende wafelplaten aan de slag met Belgische wafels, donuts en wafels met een leuk motiefje.

roomed-lidl-wafelijze

Mintgroen wafelijzer

Niet zo’n fan van roze? Geen paniek: het wafelijzer is ook in het mintgroen te koop. Die zouden we aanraden als je zo’n prachtige mintgroene eetkamer hebt als de eetkamers in dit artikel (must see voor liefhebbers van mintgroen!)

Deze musthave staat voor slechts €19,99 euro bij jou in je keuken te pronken. Geen geld voor zo’n multifunctioneel ding! Dus trommel al je vriendinnen bij elkaar en organiseer een gezellige bakmiddag. Of eet in je eentje alle verse wafels en donuts op – dat zouden wij ook doen.

Bestel je het wafelijzer slash donutmaker liever online? Kan ook, dan moet je op deze website zijn. Eet smakelijk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ja hoor: bij de Lidl koop je deze week een knalroze wafelijzer en donutmaker in één
Sluiten