Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 23 feb 2020

Te leuk: deze kamerplanten in pot uit de Lidl folder week 9

Er is een ding dat we sowieso iedere week doen; de Lidl- en Aldi folder bekijken voor leuke interieur aanbiedingen. En vaak zijn er ook onwijs leuke kamerplanten in die folders te vinden – iets waar wij heel blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favoriete budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Lidl folder week 9 2020 ook weer onwijs toffe kamerplanten in pot.

Van schattige kamerplanten krijgen we eigenlijk nooit genoeg. Misschien ziet onze huiskamer er inmiddels uit als een jungle, maar dat maakt ons niet uit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook de kamerplanten uit de Lidl folder week 9 krijgen weer een fijn plekje in ons plantengezelschap.

kamerplanten uit de lidl folder week 9 2020
Bron: Lidl folder week 9

Kamerplanten uit de Lidl folder week 9 2020

In de folder staan dus vier verschillende planten en iedere plant is ook weer anders, dus dat is een goed excuus om ze allemaal aan te schaffen. Alle planten zitten in een schattig potje dat een neutrale kleur heeft, dus dat staat ook nog eens goed bij de rest van je interieur.

De planten komen in een potmaat van ongeveer tien centimeter. Dat is niet onwijs groot, maar dat maakt de planten ook wel weer schattig. Wij vinden ze in ieder geval erg leuk. Ook voor de prijs hoef je het echt niet te laten, want deze planten zijn vanaf woensdag 26 februari te koop voor €3,99. Hebben!

Deze kamerplanten stonden in de folder van vorige week

Niet alleen in de Lidl folder van week 9 stonden de leukste planten, ook in de vorige folder stonden erg schattige kamerplanten in pot. De kamerplanten van Lidl zijn gewild, maar misschien heb je een mazzeltje en zijn ze in jouw filiaal nog te krijgen.

Woon je dichterbij een Aldi en ga je liever daar winkelen? Niet getreurd, de Aldi heeft in week 9 lieve voorjaarsbloeiers in de folder staan. Dat artikel vind je hier: geen kamerplanten, maar lieve voorjaarsbloeiers uit de Aldi folder week 9.

Meer weten over kamerplanten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te leuk: deze kamerplanten in pot uit de Lidl folder week 9
Sluiten