Té leuk voor de kinderkamer: deze zitballen uit de Lidl folder

Zo nu en dan vinden wij in de Lidl folder verborgen pareltjes voor in het interieur. In de Lidl folder week 9 zijn dat deze te leuke zitballen voor kinderen. Ze zien er schattig uit en zijn erg leuk voor de kids.

Zit je net lekker op de bank met een kopje thee en een goed boek, komen je kinderen naast je zitten om je uit je rustige wereldje te halen. Geen probleem, maar op deze zitballen kunnen ze lekker zitten en nog een beetje uitrazen.

Voor de echte stuiterballen

De zitballen zijn vooral heel geschikt voor kinderen die niet stil kunnen zitten. Ze moeten zich namelijk een beetje concentreren om ervoor te zorgen dat de zitbal niet omrolt.

Het is natuurlijk niet hetzelfde concept als een stuiterbal, maar nog steeds zijn de kinderen lekker bezig. Tegelijkertijd kunnen ze iets anders doen, bijvoorbeeld naar de tv kijken of met poppen spelen.

dierenzitballen uit lidl folder, zitballen
Bron: Lidl

Drie dieren

Deze leuke zitballen komen dus in drie verschillende vormen. Een kat, een hond en een muis. De zitballen hebben redelijk neutrale kleuren, in tegenstelling tot de meeste stuiterballen die in alle kleuren van de regenboog komen, dus ze passen ook best goed bij de rest van je interieur.

De kat heeft een beige tint met bruine accenten, de hond is bruin en de muis is grijs. Allen hebben een rood accent, maar dat geeft het wel die kinderlijke touch. Het moet wel leuk blijven natuurlijk en niet saai zijn.

In de Lidl folder week 9 2020

Vanaf maandag 24 maart zijn deze te gekke zitballen online verkrijgbaar voor €12,99. Wij zijn ieder geval groot fan. Stiekem willen we er zelf eentje, maar waarschijnlijk zakken we er dan doorheen.

Meer shopping inspiratie vind je op Roomed:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Té leuk voor de kinderkamer: deze zitballen uit de Lidl folder
Sluiten