Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 23 feb 2019

Fleur je interieur op met Polaroids uit deze Polaroid Mobile Printer

Vind je het ook ontzettend leuk om Polaroids in je interieur te verwerken, maar houdt het kopen van een Polaroid camera je tegen? Of heb je een Polaroid camera liggen, maar vind je het lastig om dé perfecte foto te maken? In de Lidl folder week 9 staat een Polaroid ZIP Mobile Printer waarmee je alle foto’s van je telefoon als Polaroid uit kunt printen.

En ja, dat betekent dus dat je eerst 29 keer kunt oefenen voordat je dé foto maakt. En ook dat je foto’s van vroeger uit kunt printen.

De Polaroid ZIP Mobile Printer uit de Lidl folder week 9

Met de Polaroid ZIP Mobile Printer print je binnen 60 seconden een nieuwe Polaroid op speciaal ZINK papier. Dit werkt met verhitting van het papier, waardoor er geen cartridges nodig zijn om de Polaroid te printen. Gehannes met cartridges is dus helemaal verleden tijd met deze toffe printer.

lidl folder week 9 polaroid printer

Benieuwd hoe je polaroids een mooi plekje in je interieur geeft? 7 x zo verwerk je jouw favoriete polaroids in je slaapkamer

De Polaroid ZIP Mobile Printer is te koop in vier verschillende kleuren:

  • Zwart
  • Wit
  • Blauw
  • Rood
lidl folder week 9 polaroid printer
lidl folder week 9 polaroid printer

Je kunt de foto’s uitprinten door verbinding te maken met Bluetooth of NFC. Dit doe je met de (gratis) Polaroid app. Met één druk op de knop print je al je favoriete foto’s uit, en zijn ze meteen ready om op te hangen.

Enthousiast geworden? Je shopt deze Polaroid ZIP Mobile Printer voor €119 in de Lidl folder week 9. Meer informatie vind je op de Lidl website.

De leukste aanbiedingen uit de Lidl folder

Wij zijn groot fan van de toffe interieur items van Lidl en spitten graag de folder door op zoek naar prachtige vondsten tegen een kleine prijs. Voor ons een reden om wekelijks een kijkje te nemen bij de budgetwinkel. We schrijven dan ook elke week over de leukste folder finds voor je interieur uit de Lidl eén Aldi folder. Check de Aldi en Lidl folder finds van deze week voor nog meer leuke items. En kom ook zeker terug voor de aanbiedingen die we in het zonnetje zetten. Check bijvoorbeeld dit spotgoedkope kattenhuis uit de Action folder, wij vinden ‘m te gek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fleur je interieur op met Polaroids uit deze Polaroid Mobile Printer
Sluiten