Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 16 feb 2019

Te gek: in de Lidl folder staan deze week véél goedkope dekbedovertrekken

Elke week spitten wij de Lidl folder en de Aldi folder even door voor de leukste aanbiedingen. Dat vinden we geweldig, want onze favoriete budgetwinkels verkopen veel leuke items voor je interieur, uiteraard voor weinig geld. Deze week liggen er bij de Lidl onwijs veel verschillende dekbedovertrekken in de winkel, en we vinden ze stuk voor stuk fantastisch.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want ze zijn spotgoedkoop!

lidl folder week 8 dekbedovertrek

Draaibaar dekbedovertrek uit de Lidl folder

Als je nog op zoek bent naar een stijlvol dekbedovertrek, dan hebben wij ‘m voor je gevonden. Deze dekbedovertrekken uit de Lidl folder week 8 zijn niet alleen hartstikke vrolijk, maar hebben ook nog eens aan beide kanten een print. Je koopt dus eigenlijk niet één print, maar twéé bijpassende prints in één.

Je hebt keuze uit 4 verschillende designs:

 1. Grafische opdruk
 2. Bloemen
 3. Strepen
 4. Bladeren

Onze favoriet is het dekbedovertrek met strepen, maar stiekem vinden we ze alle vier tof. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en geschikt voor een tweepersoons dekbed. En ook fijn: ze zijn spotgoedkoop. €16,99. 

lidl folder week 8 dekbedovertrek

Katoensatijnen dekbedovertrek 140 x 200 cm

Slaap je in een eenpersoons bed? Dan zijn dit dé dekbedovertrekken voor jou. De overtrekken zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in 4 verschillende designs:

 1. Grafische opdruk
 2. Bloemen
 3. Strepen
 4. Stippen

De afmetingen van het dekbedovertrek: 140 x 200 cm. €14,99. 

lidl folder week 8 dekbedovertrek

 

Dekbedovertrek met pastelkleuren

De laatste set met dekbedovertrekken is speciaal voor mensen die van pastelkleuren en bloemen houden. De dekbedovertrekken hebben een verdekte knoopsluiting en zijn gemaakt van puur katoen. Keuze uit 4 verschillende designs:

 1. Blauw geruit
 2. Antraciet
 3. Antraciet/lichtroze
 4. Blauw met bloemen

Het dekbedovertrek is gemaakt van zacht katoensatijn voor een fijne nachtrust. €24,99. 

De leukste aanbiedingen uit de Lidl folder

Wij zijn groot fan van de toffe interieur items van Lidl en spitten graag de folder door op zoek naar prachtige vondsten tegen een kleine prijs. Voor ons een reden om wekelijks een kijkje te nemen bij de budgetwinkel.

We schrijven dan ook elke week over de leukste folder finds voor je interieur uit de Lidl eén Aldi folder. Check de Aldi en Lidl folder finds van deze week voor nog meer leuke items. Wist je dat je bij de Aldi vorige week ook een heel mooi dekbedovertrek kon scoren?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te gek: in de Lidl folder staan deze week véél goedkope dekbedovertrekken
Sluiten