Dat wordt inslaan – deze kleurrijke planten zijn vanaf nu te koop bij de Lidl

Als je van kleur houdt is het een goede week voor jou. Lidl komt namelijk in de Lidl folder week 8 2021 met hele vrolijke, kleurrijke planten die je eigenlijk vandaag nog in huis wilt hebben.

En dat komt mooi uit, want deze acties gelden ook vanaf vandaag. Win win.

Dit zijn de planten uit de Lidl folder week 8 2021

Kleurrijke plant in pot
Bron: Lidl

Als eerste in de Lidl folder week 8: Camelia’s. Ze zijn opvallend en blijven lang mooi groen. Aan het einde van de winter produceren ze prachtige bloemen in de kleuren rood, roze of wit.

Vanaf woensdag 24 februari heb je er een voor €8,99 per stuk.

Chrysanten plant in pot
Bron: Lidl

Wat een schattig plantje, dit is de Chrysant ‘Elle Fleur’ en je hebt er een voor €2,99. Het leuke aan deze plant is dat het zowel een kamerplant is, een tuinplant en je kan het ook zien als een herfstbloem. Perfect voor als je even geen keuze kan maken dus!

Als kamerplant staan ze erg decoratief door hun leuke kleuren, maar je kam hem als je wil ook zelf kweken in je tuin. Leuk feitje: in China wordt de Chrysant beschouwd als het symbool van geluk en wordt het gezien als een hele bijzondere bloem.

3 groene planten in pot
Bron: Lidl

Groene planten in pot in de Lidl folder week 8 2021

Erg leuke planten en we zullen ze even met je doorlopen. Deze planten van links naar rechts:

Links: Calathea Ornata: dit is een prachtige unieke kamerplant maar heeft wel wat aandacht nodig. De bladeren zijn vrij groot en de onderkant van het blad is paars.

Op de bovenkant van het blad loopt een bladpatroon en vanuit het midden lopen roze strepen in setjes van twee of drie. Als je geluk hebt zie je de strepen doorschijnen aan de onderkant, ze lopen dan als donkerrode aderen over het blad.

Voor €4,99 heb je hem en heb je er meteen een leuke pot bij.

In het midden: Calathea Lancifolia: deze lijkt misschien in eerste instantie een beetje op de Calathea Ornata maar deze bladeren zijn slanker en staan iets trotser naar boven.

De Calathea Lancifolia wordt ook wel een pauwenplant genoemd door zijn prachtige kleuren. Ook deze plant is iets moeilijker in verzorgen dus verdiep je in de plant voordat je hem koopt, hij mag namelijk veel water en niet te veel zon. Ook deze kost in de Lidl folder week 8 2021 €4,99.

Oke, de plant aan de rechterkant vonden we lastig, we denken dat het een Philodendron Imperial Green is maar we weten het niet 100% zeker.

Het is een oersterke, kleine plant en je kan hem overal neerzetten zonder dat hij verveelt. Perfect om cadeau te geven aan iemand of om lekker voor jezelf te houden. In de Lidl folder week 8 2021 kost hij €4,99 en zit hij al in een pot.

Bijzondere kamerplanten die we nu in huis willen hebben staan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Reageer op artikel:
Dat wordt inslaan – deze kleurrijke planten zijn vanaf nu te koop bij de Lidl
Sluiten