Te gek! Kamerplanten in leuke pot in de Lidl folder van deze week

Zoals je weet slaan wij elke week de Lidl– en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden – iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Lidl folder week 8 2020 kamerplanten in pot.

Van nieuwe kamerplanten krijgen we geen genoeg, helemaal niet nu het voorjaar weer voor de deur staat. Wij worden vrolijk van groen in huis, en al helemaal als het makkelijke kamerplanten zijn. Deze kamerplanten uit de Lidl folder week 8 2020 voldoen precíés aan onze eisen.

lidl folder week 8 2020 kamerplanten in pot
Bron: Lidl folder week 8

Kamerplanten uit de Lidl folder week 8 2020

Op de afbeelding uit de Lidl folder zien we verschillende Sanseveria-soorten én een ficus boompje (die verdacht veel op een Bonsai boompje lijkt, leuk!).

De kamerplanten worden verkocht in potmaat 10, wat ze net een slag kleiner maakt dan de kamerplanten die normaal bij de Lidl te koop zijn. Schattig! Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. Vanaf woensdag 19 februari liggen deze kamerplanten voor slechts €2,99 in de schappen bij de Lidl. Dat wordt rennen, want deze aanbieding willen we zeker niet missen!

Deze kamerplanten vond in de folder van vorige week

Je checkt de planten van vorige week hier: Wat bijzonder! In de Lidl folder staat een kas met tropische plant. Deze aanbieding is op dit moment nog geldig, dus wie weet liggen ze nog in de winkel. We raden je alleen aan om niet zo lang te wachten, want de kamerplanten uit de Lidl folder zijn gewild. Zo’n bijzondere aanbieding als deze zeker!

Liever naar de Aldi? Ook bij de Aldi zijn er deze week weer toffe kamerplanten in de aanbieding. Tenminste, kamerplanten… Je vindt het artikel hier: Voor binnen én voor buiten: een hortensia in de Aldi folder week 8

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Te gek! Kamerplanten in leuke pot in de Lidl folder van deze week
Sluiten