Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 16 feb 2021

Vanaf zaterdag bij de Lidl: een tropische ananasplant in stijlvolle pot

Ben je ook zo gek op de ananasplant? Deze week kan je ‘m vinden in de Lidl folder week 7 2021, dus we raden je aan om een kijkje te nemen terwijl je je wekelijkse boodschappen doet. Zo goedkoop vind je ze namelijk niet vaak!

Psst: wist je dat je met heel veel geduld en een beetje geluk ook zelf een ananas kunt kweken van een ananas uit de supermarkt? We hebben het DIY-proces voor je uitgelegd in het onderstaande artikel

Yessss: maak je eigen ananasplant van een ananas uit de supermarkt

Ananasplant uit de Lidl folder week 7 2021

Gespot in de Lidl folder week 7: de tropische ananasplant. Deze vrolijke kamerplant zorgt ervoor dat we ook tijdens deze koude weken nog een beetje zon in huis kunnen halen.

Bron: Lidl folder week 7 2021

Als de vrucht rijp is, zal de gele ananas zelf van de plant afvallen. Houd er dus rekening mee dat deze kamerplant geen aankoop is waar je jaren plezier van zult hebben. Tenzij je ervoor kiest om de pup’s die naast de moederplant groeien in een eigen potje te zetten.

De plant tegen snurken?

Het gerucht gaat dat deze kamerplant in de slaapkamer ervoor zorgt dat er minder gesnurkt wordt. We kunnen je niet met 100% zekerheid zeggen dat dat werkt, maar proberen kan natuurlijk altijd.

Van een leuke kamerplant in de slaapkamer worden we immers altijd blij, dus zet ‘m vooral op je nachtkastje.

Vanaf zaterdag 20 februari koop je de ananasplant in keramieken pot bij de Lidl voor €8,99 per stuk. Meer acties zijn te vinden in de folder.

Wil je meer weten over deze kamerplant? Dan kan het onderstaande artikel je vast helpen.

Helpt de ananasplant tegen snurken? En alles wat je verder wilt weten over deze plant

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanaf zaterdag bij de Lidl: een tropische ananasplant in stijlvolle pot
Sluiten