Wat bijzonder! In de Lidl folder staat een kas met tropische plant

Zoals je weet slaan wij elke week de Lidl– en Aldi folder open om de interieur aanbiedingen te bekijken. Ook zijn er elke week kamerplanten in de folders te vinden – iets waar wij altijd ontzettend blij van worden. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen. Deze week vinden we in de Lidl folder week 7 2020 een kas met tropische plant.

En ja, dat is net zo bijzonder als dat het klinkt! We vinden dit een heel leuke toevoeging aan ieders urban jungle, want we gokken dat je deze kamerplant nog níét in je interieur hebt staan. Hartstikke origineel dus!

lidl folder week 7 2020 kamerplanten
Bron: Lidl folder week 7

Kamerplanten uit de Lidl folder week 7 2020

De kamerplant die je op de bovenstaande foto ziet, is de Anthurium. Benieuwd hoe je deze kamerplant het beste kunt verzorgen? We schreven er al eerder een artikel over: Deze Anthurium heet ‘Flamingoplant’ en wij vinden ‘m echt prachtig.

Enne, hebben we nou zojuist het leukste Valentijnscadeau ooit gevonden? Deze plantenkas met tropische kamerplant is namelijk te koop vanaf vrijdag 14 februari. Hij is iets duurder dan we van de kamerplanten uit de Lidl folder gewend zijn, namelijk €12,99 per stuk, maar daar krijg je wél iets heel leuks voor.

Is dit niet helemaal jouw ding? Dan staan er gelukkig ook nog een paar andere kamerplanten in de Lidl folder week 7 (ook voor Valentijnsdag!). Om de volledige folder te bekijken klik je hier.

Deze kamerplanten vond in de Lidl folder van vorige week

Deze aanbieding is op dit moment nog geldig, dus wie weet liggen ze nog in de winkel. We raden je alleen aan om niet zo lang te wachten, want de kamerplanten uit de Lidl folder zijn gewild. Je checkt de planten van vorige week hier: Ook in de Lidl folder week 6 vinden we weer leuke groene kamerplanten in pot.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wat bijzonder! In de Lidl folder staat een kas met tropische plant
Sluiten