Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Shopping 5 feb 2019

Uit de Lidl folder: een geweldig dekbedovertrek met Mickey & Minnie Mouse

Elke week spitten wij de Lidl folder en de Aldi folder even door voor de leukste aanbiedingen. Dat vinden we geweldig, want onze favoriete budgetwinkels verkopen veel leuke items voor je interieur, uiteraard voor weinig geld. Eén van die items die we graag nog even in het bijzonder noemen, is dit schattige dekbedovertrek van Mickey & Minnie Mouse. Leuk voor de kids, maar ook leuk om te combineren op jullie tweepersoonsbed!

Een fijn dekbedovertrek is namelijk essentieel voor een goede nachtrust, al zeggen we het zelf.

Dekbedovertrek met mickey en minnie mouse

Het Disney dekbedovertrek inclusief kussensloop is gemaakt van 100% katoen en komt in twee versies: eentje met Mickey Mouse en eentje met Minnie Mouse. De tekening is zwart met wit, dus past in (bijna) elke slaapkamer.

Disney dekbedovertrek uit Lidl folder week 6

Het dekbedovertrek met Disney opdruk uit de Lidl folder is verkrijgbaar in één maat: 140 x 200 cm. De bijbehorende kussenslopen zijn 60 x 70 cm. Je wast ‘m gewoon op 60 graden in de wasmachine.

Het dekbedovertrek kun je vanaf afgelopen maandag 4 februari bij de Lidl-filialen kopen. Wees er snel bij, want dit soort pareltjes zijn vaak binnen no time uitverkocht. Je koop het dekbedovertrek voor €16,99.

De leukste aanbiedingen van Lidl

Wij zijn groot fan van de toffe interieur items van Lidl en spitten graag de folder door op zoek naar prachtige vondsten tegen een kleine prijs. Voor ons een reden om wekelijks een kijkje te nemen bij de budgetwinkel.

We schrijven dan ook elke week over de leukste folder finds voor je interieur uit de Lidl eén Aldi folder. Check de Aldi en Lidl folder finds van deze week voor nog meer leuke items. Wist je dat je bij de Aldi deze week ook een heel mooi dekbedovertrek kunt scoren?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uit de Lidl folder: een geweldig dekbedovertrek met Mickey & Minnie Mouse
Sluiten