Ook in de Lidl folder week 6 vinden we weer leuke groene kamerplanten in pot

Dat wordt weer rennen naar de Lidl, want ook in de Lidl folder week 6 2020 staan er verschillende kamerplanten deals waar we heel blij van worden. Wij hebben onze twee favoriete deals voor je onder elkaar gezet.

Wat ons betreft kan je immers nooit genoeg kamerplanten in huis hebben. Er is altijd nog wel een extra plekje te vinden, niet waar? 😉

lidl folder week 6 2020 kamerplanten
Bron: Lidl folder week 6

Kamerplanten uit de Lidl folder week 6 2020

De kamerplanten die er voor ons het meeste uitspringen, zijn de groene kamerplanten in pot. Deze blauw/witte decoratieve pot vinden we namelijk écht heel leuk. Een vrolijke touch in je interieur – want dat kunnen we allemaal wel gebruiken met deze sombere dagen.

De kamerplanten uit de Lidl folder week 6 2020 koop je voor slechts €3,99. Dat is een spotprijs, want de plant zelf komt in potmaat 13. Deze kamerplanten staan vanaf vrijdag 7 februari in de schappen bij de Lidl.

lidl folder week 6 2020 kamerplanten

Cactussen in een spiegel

Ook grappig: deze week scoor je bij de Aldi cactussen in een spiegel. Wait, what? Dat moeten we even uitleggen.

De cactussen komen niet in een keramieken of terracotta pot, maar in een houten frame. Aan de achterkant van dat houten frame zit een kleine spiegel. Hartstikke leuk om bijvoorbeeld in de gang te hangen, zodat je altijd nog even kunt checken hoe je eruit ziet voordat je weggaat. Omringd door een zee van groene cacti, uiteraard.

Je koopt deze originele combinatie vanaf woensdag 5 februari voor €7,99.

Deze kamerplanten vond in de Lidl folder van vorige week

Deze aanbieding is op dit moment nog geldig, dus wie weet liggen ze nog in de winkel. We raden je alleen aan om niet zo lang te wachten, want de kamerplanten uit de Lidl folder zijn gewild. Je checkt de planten van vorige week hier: OH YES! Deze week grote kamerplanten in de Lidl folder voor nog geen €4!

Reageer op artikel:
Ook in de Lidl folder week 6 vinden we weer leuke groene kamerplanten in pot
Sluiten