Nu in de Lidl folder: een ananasplant in tropische pot

Vandaag nog even naar de supermarkt om lekkere oliebollen en appelbeignets te halen? Neem dan meteen een ananasplant mee. We hebben deze vrolijke tropische kamerplant gespot in de Lidl folder week 53 en hij ligt vanaf nu in de winkels.

Psst: wist je dat je met heel veel geduld en een beetje geluk ook zelf een ananas kunt kweken van een ananas uit de supermarkt? We hebben het DIY-proces hier voor je uitgelegd: zo maak je je eigen ananasplant van een ananas uit de supermarkt.

Ananasplant uit de Lidl folder week 53 2020

Gespot in de Lidl folder week 53 (yes, 2020 heeft 53 weken): de ananasplant. Deze vrolijke kamerplant zorgt ervoor dat we het jaar toch nog op een tropische manier af kunnen sluiten.

Als de vrucht rijp is, zal de gele ananas zelf van de plant afvallen. Houd er dus rekening mee dat deze kamerplant geen aankoop is waar je jaren plezier van zult hebben. Tenzij je ervoor kiest om de pup’s die naast de moederplant groeien in een eigen potje te zetten.

Het gerucht gaat dat deze kamerplant in de slaapkamer ervoor zorgt dat er minder gesnurkt wordt. We kunnen je niet met 100% zekerheid zeggen dat dat werkt, maar proberen kan natuurlijk altijd. Van een leuke kamerplant in de slaapkamer worden we immers altijd blij, dus zet ‘m vooral op je nachtkastje.

Vanaf maandag 28 december koop je de ananasplant in tropische pot bij de Lidl voor ÔéČ7,99 per stuk. Meer acties zijn te vinden in de folder.

Meer over deze kamerplant? > Helpt de ananasplant tegen snurken? En alles wat je verder wilt weten over deze plant

Andere kamerplanten(tips) om je slaapkamer mee op te fleuren

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken ├ęcht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Nu in de Lidl folder: een ananasplant in tropische pot
Sluiten