Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Finds 15 december 2018

Te gek: met deze Pizzarette maak je binnen een handomdraai je eigen pizza

Pizza-liefhebbers opgelet: met deze Pizzarette uit de Lidl folder zit je helemaal goed. Wij zouden misschien zelfs zeggen dat het hét perfecte cadeautje voor de feestdagen is.. Je maakt een zelfgemaakte pizza namelijk in 5 tot 7 minuten klaar met deze Pizzarette. Ja, zo snel! Wij zouden het wel weten: inslaan die handel.

Nog tips nodig voor de lekkerste pizza? Onze collega’s van Culy geven je graag wat tips en tricks.

lidl folder week 51 pizzarette

Zelf pizza’s maken

Het uiterlijk van de Pizzarette is gebaseerd op die van een echte ouderwetse steenoven. De koepel is gemaakt van terrracotta, en wordt daardoor niet heel heet. Extra fijn als je de Pizzarette gebruikt met kinderen (of als je gewoon heel lomp bent, zoals ondergetekende).

lidl folder week 51 pizzarette
lidl folder week 51 pizzarette

De geëmailleerde bakplaat is kras bestendig en geschikt voor de vaatwasser. Dat maakt ‘m dus hartstikke handig met schoonmaken, want je laat de vaatwasser gewoon al het werk doen.

De Pizzarette uit de Lidl folder week 51

Naast dat je de Pizzarette koopt, krijg je er ook nog eens 6 spatels en een pizzasnijder bij. Zo heb je meteen alle tools die je nodig hebt voor een grandioze pizza party. Overtuigd? Je shopt de Pizzarette voor €59,99. Online is ‘ie al beschikbaar, dus wacht vooral niet te lang!

Meer aanbiedingen uit de Lidl folder?

Wij schrijven elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze jacuzzi, speciaal voor de koude winteravonden. Misschien ligt ‘ie nog in de winkel.

Reageer op artikel:
Te gek: met deze Pizzarette maak je binnen een handomdraai je eigen pizza
Sluiten