Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 14 dec 2019

Kattenliefhebbers opgelet! Deze goedkope tipi wil je nú in huis halen

Liggen er ook standaard cadeautjes voor jouw hond of kat onder de kerstboom? Ga dan deze week vooral ook even langs bij de Aldi, want in de Aldi folder week 51 2019 staat deze té gekke tipi voor huisdieren.

Nieuw is zo’n tipi natuurlijk niet meer, maar deze spotgoedkope tipi kan je toch niet laten liggen?

Hebben: de tipi uit de Aldi folder week 51 2019

We zien deze tipi al helemaal in ons interieur staan. Een paar lichtjes eromheen, en niets meer aan doen. Dat is nog eens een gezellige accessoire voor de feestdagen!

aldi folder week 51 2019 tipi voor huisdieren
Bron: Aldi folder week 51

De afmetingen van de huisdiertipi zijn ongeveer 55 x 55 x 67 cm. Het is een vrij kleine tipi, wat ‘m vooral geschikt maakt voor katten en kleine honden. Er staat niet in de Aldi folder van welke stof de tipi gemaakt is, maar we gokken dat het een soort vilt is. In combinatie met lichte houten stokken is het een stijlvolle, moderne tipi geworden.

De tipi wordt geleverd met een zacht kussen dat, mocht dat nodig zijn, uitneembaar is. Handig als je het kussen eens wilt wassen. En zoals we in de intro al zeiden is deze tipi spotgoedkoop: voor slechts €11,99 staat deze tipi al in jouw woonkamer.

Meer aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder week 51?

Op zoek naar nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder en Lidl folder van deze week? Dan is het een goed idee om onze folder finds eens te checken. Elke week delen wij de beste aanbiedingen voor je interieur van onze favoriete budgetwinkels. De folder finds van week 51 vind je hier: de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder van week 51.

Liever de folder finds van vorige week teruglezen? Deze aanbiedingen zijn alleen dit weekend (t/m 15 december) nog geldig, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Dit zijn de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder van week 50.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kattenliefhebbers opgelet! Deze goedkope tipi wil je nú in huis halen
Sluiten