Cadeautje voor je kat: dit Mickey Mouse kattenbed is voor elke Disney-fan

Bezoek jij het liefste elk jaar Disneyland Parijs, ben je gek op Mickey Mouse én heb je een kleine hond of kat? Zoek dan niet verder: dit Mickey Mouse kattenbed wil je hebben. Of kies je toch de Minnie Mouse variant voor jouw viervoeter?

Ja, je moet van een beetje kitch in huis houden, maar als je gek bent op Disney dan kunnen we ons voorstellen dat je hier een mooi plekje in huis voor maakt.

lidl folder week 50 2020 kattenbed mickey mouse
Bron: Lidl folder week 50

Mickey Mouse kattenbed uit de Lidl folder week 50

Officieel wordt het verkocht als een kattenbed, maar we kunnen ons voorstellen dat het ook heerlijk ligt voor kleine honden. Het bed is zacht bekleed, heeft een uitneembaar kussen met een vrolijke print.

Uiteraard past die print volledig bij het kattenbed: rood met witte stippen voor Minnie, zwart met witte stippen voor Mickey.

Het kattenbed ligt vanaf zaterdag 12 december in alle Lidl-filialen. Rond die tijd is het ook mogelijk om online een bestelling te doen, voor als je geen Lidl in de buurt hebt of liever niet onnodig het huis uit gaat. En de prijs? Voor €14,99 per stuk is ‘ie van jou.

Als je meer Disney-items voor je hond of kat in huis wilt, raden we je sowieso aan om de Lidl folder week 50 te bekijken. Er staan nog meer leuke aanbiedingen in die je dan niet wilt missen, zoals hondenspeelgoed en een riem. Bekijk de folder hier.

Toch liever iets wat wél stijlvol is? Gelukkig, daar staat Roomed vol mee

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Cadeautje voor je kat: dit Mickey Mouse kattenbed is voor elke Disney-fan
Sluiten