OMG, deze week haal je bij de Lidl dit warme voetkussen

Continu ijskoude voeten. Herkenbaar? Nu de temperaturen onder het vriespunt gekomen zijn, lijken onze voeten niet meer warm te worden. Zelfs niet met drie paar sokken. Maar met dit voetkussen (yes, dat lees je goed) uit de Lidl folder worden onze voetjes misschien wél weer warm.

We weten niet wie het bedacht heeft, maar dat maakt eigenlijk ook niet uit. Want even serieus, hoe geniaal is een voetkussen?

lidl folder week 5 kussen
lidl folder week 5 kussen

Het kussen is one-size-fits-all (niet gedacht dat we dit ooit zouden zeggen), want hij gaat tot ongeveer schoenmaat 45. Als jouw voeten dan eindelijk warm zijn, kan je hubby zijn voeten ook nog even verwarmen.

(Voet)kussen uit de Lidl folder week 5

Om het kussen ook nog een béétje fashionable in elke huiskamer te laten passen, is het kussen te koop in drie verschillende kleuren. Bruin, Antraciet en Beige. Dit zijn vrij basic kleuren, zodat er sowieso éénje in jouw interieur past.

Want ja, je kunt het kussen ook gewoon gebruiken als ‘gewoon’ kussen. Dan draai je het kussen namelijk gewoon om, want de achterkant van het kussen is zónder voeten. Als je voeten weer lekker warm zijn, of het buiten weer een schappelijke temperatuur is, dan kan je het kussen dus gewoon in je woonkamer stylen. Met dit voetkussen sla je dus twee vliegen in één klap. Vinden we leuk.

lidl folder week 5 kussen

Wil je deze ook in huis hebben? Je shopt het voetkussen voor €6,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder?

Vorige keer kon je bij de Lidl terecht voor deze wijnkoelkast met plek voor 12 flessen wijn. Dat wordt rennen, want wie weet ligt ‘ie er nog!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Bijvoorbeeld deze kamerplanten uit de Aldi folder, die we ook elke week even uitlichten.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
OMG, deze week haal je bij de Lidl dit warme voetkussen
Sluiten