YES! De pastelgroene retro koelkast staat weer in de Lidl folder

Of je nou toevallig een nieuwe koelkast nodig hebt, of gewoon meer groen in huis wilt. Er valt altijd wel een excuus te bedenken om deze onwijs leuke retro koelkast uit de Lidl folder week 5 aan te schaffen. Hij is pastelgroen, niet duur én een echte eyecatcher in huis.

De retro koelkast is onder andere ideaal in elke studentenkamer (want: niet al te groot, maar groot genoeg voor 1 tot 2 personen). Maar ook in een ‘volwassen’ interieur misstaat deze koelkast niet, want hallo, hij is pastelgroen.

pastelgroene retro koelkast uit de Lidl folder week 5
Bron: Lidl folder week 5

Retro koelkast uit de Lidl folder week 5

De pastelgroene retro koelkast uit de Lidl folder week 5 heeft 3 glasplaten en 1 schuiflade voor je groentes. Ook heeft de koelkast nog 3 extra opbergvakken in de deur, waar bijvoorbeeld je met je eieren terecht kunt. De totale inhoud van de koelkast is 121 liter.

De retro koelkast heeft 7 verschillende temperatuurstanden die je handmatig kunt instellen. Vanaf vandaag, maandag 20 januari, shop je de retro koelkast uit de Lidl folder met maar liefst 24% korting. Normaal kost de koelkast €199, maar nu staat deze prachtige koelkast in jouw keuken te shinen voor slechts €150.

Goed om rekening mee te houden: de koelkast weegt 27,5 kilo. Neem dus iemand mee naar de winkel als je deze koelkast in huis wilt halen, want hij is erg zwaar om in je eentje te tillen.

Deze kamerplanten staan ook in de Lidl folder

Is deze koelkast toch niet helemaal jouw ding, maar wil je op een andere manier meer groen in huis halen? Ga dan even langs de Lidl om kamerplanten te scoren. We zetten elke week onze favoriete kamerplanten voor je op een rijtje, en ook deze week zijn we weer razend enthousiast over al het groen!

Deze kamerplanten vind je deze week bij de Lidl: Oh la la, deze kamerplanten uit de Lidl folder zijn ook weer fantastisch!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
YES! De pastelgroene retro koelkast staat weer in de Lidl folder
Sluiten