Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 1 feb 2021

Wat een kamerplanten-feest bij Lidl: grote kamerplanten voor 5 euro!

Het is geen verrassing meer dat we op de Roomed-redactie groot fan zijn van kamerplanten – de hele website staat er vol mee. Ook deze week hebben we weer een dijk van een aanbieding gevonden in de Lidl folder week 5 die we graag even met jullie delen, want deze folderaanbieding wil je niet missen.

Omdat er altijd wel nóg een plekje is voor een nieuwe kamerplant in huis. Wat je partner daar ook van zegt. Sorry schat!

Kamerplanten in de Lidl folder week 5 2021

Als je een kamerplant zoekt van bijna een meter hoog, dan zit je deze week helemaal goed bij de Lidl. De kamerplanten die je deze week kunt kopen, zijn namelijk 65 tot maar liefst 90 cm hoog op het moment van aankoop.

Lidl folder week 5 2021 grote kamerplanten
Bron: Lidl folder week 5 2021

Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien, staan er deze week drie verschillende grote kamerplanten in de Lidl folder week 5. Onze favoriet is de rubberplant, ook wel ficus elastica genoemd. Met zijn dikke, rubberachtige bladeren haal je sowieso een statement-plant in huis.

We hebben het in de titel van dit artikel al verklapt: je betaalt voor deze grote kamerplanten slechts €4,99 per stuk. Voor deze aanbieding geldt op=op, dus we raden je aan om er snel bij te zijn.

De kamerplanten liggen vanaf woensdag 3 februari 2021 in de winkel. Voor meer aanbiedingen raden we je aan om de Lidl folder van deze week te checken, want er staan nog meer kamerplanten en bloemen in de folder.

Heb je de aanbieding van vorige week gemist? Spotgoedkoop: kamerplanten in een juten mand voor nog geen 4 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat een kamerplanten-feest bij Lidl: grote kamerplanten voor 5 euro!
Sluiten