OH YES! Deze week grote kamerplanten in de Lidl folder voor nog geen €4!

Yes, yes, yes! Volgende week scoor je grote kamerplanten uit de Lidl folder week 5 2020 voor nog geen €4. Bijna elke week racen we wel langs onze favo budgetwinkels om een nieuwe plant te halen, maar deze week zijn we er écht als de kippen bij. Deze grote kamerplanten deal kunnen we echt niet laten schieten.

Naast deze aanbieding is er nóg een aanbieding uit de Lidl folder waar we hartstikke blij van worden, dus scroll snel verder!

grote kamerplanten uit de lidl folder week 5
Bron: Lidl folder week 5

Grote kamerplanten uit de Lidl folder week 5 2020

Op de afbeelding van de grote kamerplanten uit de Lidl folder zien we onder andere de Monstera, Ficus en Dracaena. Stuk voor stuk makkelijke kamerplanten die goed in elk interieur passen.

De kamerplanten hebben een potmaat met diameter 17, en zijn op het moment van je aankoop 65 tot 90 centimeter hoog. Dat zijn dus al flinke kamerplanten! Je koopt de goedkope kamerplanten vanaf woensdag 29 januari voor slechts €3,99 per stuk.

kamerplanten uit de lidl folder week 5
Bron: Lidl folder week 5

Past er écht geen grote kamerplant meer in jouw interieur? Dan kan je deze week ook nog terecht bij de Lidl voor kleinere kamerplanten in een leuke decoratieve pot. We zien dat onder andere de Pannenkoekenplant en de Bladbegonia hier tussen staan. Hartstikke leuk!

Deze kamerplanten uit de Lidl folder liggen vanaf vrijdag 31 januari in de winkel voor €4.99 per stuk. Je kunt de potten en de planten altijd mixen, dus kies vooral de combinatie waar jij blij van wordt! Voor dat geld hoef je ze in elk geval niet te laten staan.

Deze kamerplanten stonden vorige week in de Lidl folder

Zoals we in de intro van het artikel al zeiden, zijn we elke week weer enthousiast over de kamerplanten uit de Lidl folder. Afgelopen week lagen er ook weer pareltjes in de winkel. Je leest er hier alles over: Oh la la, deze kamerplanten uit de Lidl folder zijn ook weer fantastisch!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
OH YES! Deze week grote kamerplanten in de Lidl folder voor nog geen €4!
Sluiten