Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 1 dec 2019

Perfect voor Kerst: deze week scoor je een Rudolph plantenhouder bij de Lidl

Wie kent Rudolph the red-nose reindeer níét? Op de Roomed redactie zijn we gek op Rudolph. Toen we de kamerplanten actie uit de Lidl folder week 49 2019 zagen, waren we dan ook meteen enthousiast. Deze week scoor je Rudolph namelijk als plantenhouder mét kamerplant.

Toen we het rendier in de Lidl folder week 49 zagen, konden we eigenlijk niet wachten om deze met jullie te delen.

Lidl kamerplanten week 49 rendier
Bron: Lidl folder week 49

Rudolf tussen de kamerplanten uit de Lidl folder week 49

Het rendier met zijn rood-wit gestreepte sjaaltje draagt een varen op zijn rug. Leuk om op de kast te zetten, of gezellig naast de kerstboom. Hoe dan ook, de plantenhouder zal lekker feestelijk in je huis staan. Het is weer eens wat anders dan de standaard kerstversiering die je in elk interieur kunt vinden. Ja, wij vinden deze toevoeging aan Kerst echt onwijs leuk.

Om het rendier in huis te halen moet je nog even geduld hebben: pas vanaf woensdag 4 december is ‘ie verkrijgbaar. Het allerbeste nieuws is natuurlijk de prijs, zoals we bij de kamerplanten uit de Lidl folder gewend zijn. Het rendier kost inclusief plant namelijk slechts €5,99. Da’s bijna niets voor een plant én een vliegend rendier met rode neus.

We raden je wel aan om woensdag meteen te gaan, want op is dus ook echt op. En deze aanbieding wil je niet missen.

Meer aanbiedingen en kamerplanten uit de Lidl en Aldi folder

Meer toffe aanbiedingen zien? Wij checken altijd de Aldi en Lidl folder vóór ze op de deurmat vallen. Zo weet jij razendsnel welke toffe interieuraanbiedingen je op het boodschappenlijstje moet zetten. Hier vind je de folder finds uit de Lidl en Aldi folder week 49 en hier kun je checken welke toffe kamerplant er vorige week in de folders stond. Als je geluk hebt, hebben ze er misschien nog wel eentje in de winkel liggen.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Perfect voor Kerst: deze week scoor je een Rudolph plantenhouder bij de Lidl
Sluiten