Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Finds 24 november 2018

In de Lidl folder staat een opblaasbare jacuzzi voor de koude winteravonden

Als we ergens in de winter van kunnen genieten, dan is het wel een warm bad. Of nog beter: een jacuzzi. Een echte jacuzzi is alleen helaas niet voor iedereen weggelegd, want de prijs kan behoorlijk oplopen. Gelukkig staat er in de Lidl folder deze week een heerlijk betaalbaar alternatief: een opblaasbare jacuzzi.

Geen koude winteravonden meer, want deze opblaasbare jacuzzi uit de Lidl folder kan tot wel 42 graden verwarmd worden. Met een doorsnede van 180 cm en een diepte van 70 centimeter is de opblaasbare jacuzzi geschikt voor maar liefst 4 personen. Eh, hallo warme winteravonden met een wijntje!

lidl folder opblaasbare jacuzzi

Opblaasbare jacuzzi uit de Lidl folder

Je zet de jacuzzi gemakkelijk op met de ingebouwde pomp, en de jacuzzi zelf is te bedienen met een afstandsbediening. Daarmee zet je de 118 bubblejets aan, die verspreid zitten over het hele bubbelbad.

De opblaasbare jacuzzi is vanaf 29 november te koop voor €289. Wij zeggen hét ideale cadeau voor de feestdagen. Wat relaxen in een warme thuis-spa, dat wil toch iedereen?

Meer aanbiedingen uit de Lidl folder?

Wij schrijven elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige platenspeler in een koffer, mét LP’s. Een koopje! Misschien ligt ‘ie nog in de winkel.

Reageer op artikel:
In de Lidl folder staat een opblaasbare jacuzzi voor de koude winteravonden
Sluiten