Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Verlichting 24 nov 2020

Maak van jouw huis een smart home met deze betaalbare Black Friday deal

Een mooie led strip achter je tv, drie verschillende kleuren lampen voor die fijne sfeer in huis, aan Google vragen of ze een wekker kan zetten totdat de eieren koken… een smart home wordt steeds gebruikelijker. Als je nog niet helemaal thuis bent in deze dure wereld, heeft de Lidl een Black Friday deal om mee te beginnen in de Lidl folder week 48.

Speciaal voor iedereen die de echte Philips Hue lampen nog net een tikkie te duur vindt. En yes: op deze set krijg je ook nog eens een flinke Black Friday korting.

lidl folder week 48 smart home black friday deal
Bron: Lidl folder week 48

Black Friday deal uit de Lidl folder week 48

Als je nog helemaal geen smart home lampen in huis hebt, raden we je zeker aan om een starterpakket te kopen. Dan weet je immers zeker dat je in Ă©Ă©n keer alle dingen die je nodig hebt in huis hebt.

De starterset uit de Lidl folder bestaat uit:

  • Een gateway die dient als centrale basis om al jouw smart home apparaten te koppelen en bedienen.
  • Een afstandsbediening.
  • Drie RGB led lampen waarmee je in totaal 16 miljoen verschillende kleuren kunt maken. De lampen zijn te besturen met de Lidl Home app, de afstandsbediening en met spraakbediening via Google Assistent.

Deze 50delige set kost normaal €63,99, maar vanwege Black Friday scoor je de starteset deze week met 23 procent korting. Dat brengt het totaal op €49, en dat is wat ons betreft een prima prijs om een smart home mee te beginnen.

Je kunt voor deze deals naar de fysieke Lidl winkel, maar als je jouw Black Friday aankopen liever online doet is dat ook helemaal prima. Deze actie geldt namelijk ook op lidl-shop.nl. Maar let op: de aanbiedingsprijs geldt pas vanaf vrijdag 27 november.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maak van jouw huis een smart home met deze betaalbare Black Friday deal
Sluiten