Wat feestelijk: deze rozen uit de Lidl folder fleuren je interieur zeker op

Het is een cadeautje uit de Lidl folder week 49: een potroos in een grote pot. Deze rozen geven jouw interieur een fijne, romantische sfeer. Dat kunnen we zeker wel gebruiken, zo rond de feestdagen.

Potrozen staan nog niet zo lang in onze huizen. Het is een relatief nieuwe kamerplant die wordt geproduceerd een grote kwekerijen. In de zomer kan de potroos ook prima in de tuin staan, maar in de winter vindt de plant het wel knus bij jou in huis.

Potrozen kamerplanten Lidl folder week 48
Bron: Lidl folder week 49

Potrozen tussen de kamerplanten in de Lidl folder week 49

Het is zo’n typische altijd-goed-plant die bijna iedereen mooi zal vinden en die je dus aan iedereen cadeau kan doen. De potroos kan best lang bloeien, zolang je ‘m goed verzorgt. De plant staat graag in het licht en kan niet tegen uitdroging. Als de bloemen uitgebloeid zijn, kun je deze voorzichtig weghalen.

De potrozen zijn in ieder geval verkrijgbaar in de kleuren rood en roze. Het bijzondere aan deze kamerplanten uit de Lidl folder week 49 is dat ze onder de glitters zitten. Je leest het goed: glitters! We kunnen wel wat feestelijke glitters gebruiken in deze decembermaand, en daar speelt de Lidl onwijs goed op in.

De potrozen staan vanaf vrijdag 6 december in de winkels. Ze zijn in de aanbieding, ze kostten eerst €1,99 en nu zijn ze slechts €1,49.

Meer kamerplanten en interieuraanbiedingen

Ben je nog op zoek naar een toffe plant om cadeau te geven voor de Kerst? Dan raden we dit terrarium aan, die ook in de Lidl folder week 48 staat. Wie weet ligt ‘ie nog in de winkel!

Verder checken wij alle aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folders nog voor ze bij jou op de deurmat vallen. We laten natuurlijk niet gebeuren dat jij een toffe interieuraanbieding mist. Hier vind je de folder finds van deze week. Wees er snel bij, want we verwachten dat de aanbiedingen met de feestdagen hard zullen gaan.

Reageer op artikel:
Wat feestelijk: deze rozen uit de Lidl folder fleuren je interieur zeker op
Sluiten