Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 23 november 2019

Hebben: bij de Lidl scoor je deze week een terrarium mét lampje

Kan jouw huis wel wat extra groen gebruiken, maar heb je eigenlijk geen tijd om (nog meer) planten te verzorgen? Dan moet je deze aanbieding met kamerplanten uit de Lidl folder week 48 eens zien. Dit is ook dé perfecte oplossing voor plantenliefhebbers zonder groene vingers: een terrarium!

Heb je al eens gedacht om een terrarium te nemen? Nee, niet voor een schildpad of hagedis, maar voor je planten. Iedere plantenliefhebber heeft wel een planten terrarium in z’n huis. Je kunt er zelf een maken, met een glazen pot, aarde en nog meer benodigdheden.

Weten hoe? DIY: zo maak je een zelfvoorzienend terrarium in een grote fles

Kamerplanten in een terrarium in de Lidl folder week 48

Ben je niet zo’n DIY’er? Dan is de aanbieding met kamerplanten uit de Lidl folder helemaal perfect voor jou. De terrariums zijn niet zo groot, dus je kan ze overal neerzetten. De potmaat is 16 centimeter en de terrariums zijn ongeveer 26 cm groot.

kamerplanten Lidl folder week 48
Bron: Lidl folder week 48

Een planten terrarium is ideaal omdat er in de afgesloten pot een mini-ecosysteem ontstaat. De plant haalt alles wat hij nodig heeft zelf uit de afgesloten pot. Ze leven op gerecyclede zuurstof, water en voedingstoffen. Je hoeft dus geen water te geven. Het is belangrijk dat de pot niet in de felle zon staat, maar wel voldoende indirect licht krijgt.

De terrariums uit de Lidl folder week 48 kostten eerst €9,99, maar nu zijn ze in de aanbieding. Je krijgt twee euro korting, dus je betaalt nog maar €7,99.

Omcirkel woensdag 27 november dus met een felrode stift in je agenda, want op die datum komen de terrariums naar de Lidl bij jou in de buurt. Wij kunnen niet wachten!

Meer moois uit de folders zien?

Meer moois uit de folders zien? Bekijk dan nu onze Lidl en Aldi folder finds van week 48 2019. Daar staan deze keer ontzettend veel aanbiedingen in, waaronder dekbedovertrekken en mooie interieuritems.

Reageer op artikel:
Hebben: bij de Lidl scoor je deze week een terrarium mét lampje
Sluiten