Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 16 november 2019

Met de kamerplanten uit de Lidl folder haal je zomerse vibes in huis

Wil jij als het kwik begint te dalen het liefst (weer) onder een palmboom gaan liggen met een lekker drankje? Dat kan nu ook in je huiskamer met de kamerplanten uit de Lidl folder week 47. Er staan verschillende toffe kamerpalmen in die ons (bijna) doen geloven dat we op een tropisch eiland zitten.

Kamerpalmen staan ontzettend hip in je kleine jungle in huis. Ze zijn lekker groot en groen, wat natuurlijk goede eigenschappen van een fijne kamerplant zijn.

Bron: Lidl folder week 47

De kamerplanten in de Lidl folder week 47

We lichten een paar van de gave kamerplanten uit de Lidl folder week 47 uit. Voor als je, net als wij, nog geen keuze hebt kunnen maken.

Olifantspoot

In de Lidl folder week 47 zien we een bijzondere kamerplant genaamd Olifantspoot (Beaucarnea Recurvata). Hij heeft zijn Nederlandse naam natuurlijk te danken aan de verdikking onderaan de stam. Het verzorgen van de Olifantspoot is simpel: geef ‘m pas water als de grond droog aanvoelt. Hij heeft niet zo veel water nodig, dus da’s mooi meegenomen.

ZZ-plant

De plant die we links achter op de afbeelding zien is een Zamioculcas Zamiifolia. Dat is een ingewikkelde naam, maar wij kennen de plant vooral als ZZ-plant. Het is een populaire kamerplant die je net zo verzocht als een vetplant. Zorg voor voldoende licht maar geen volle zon en maak eens in de week de grond licht-vochtig, dan komt het helemaal goed!

Vind je de Latijnse namen van planten interessant? Lees ook: Waarom we allemaal de Latijnse namen van planten zouden moeten leren

Vredespalm

Vredespalm (Cycas Revoluta) vinden we een prachtige naam, bijna net zo mooi als de plant zelf. Deze palm verbruikt weinig water. In de winter kan je deze plant gerust voor 4 tot 6 weken zonder water laten staan. Je moet snel zijn om één van deze mooie kamerplanten uit de Lidl folder week 47 te bemachtigen, want ze kosten maar €4,99 per stuk en op = op.

Meer moois uit de folders zien? Bekijk dan nu onze Lidl en Aldi folder finds van week 47 2019. Ook leuk om te weten: de Aldi heeft ook een paar winterse kamerplanten in de folder staan.

Reageer op artikel:
Met de kamerplanten uit de Lidl folder haal je zomerse vibes in huis
Sluiten