Yes! Ook in de Lidl folder staan deze week fantastische kamerplanten in pot

Naast dat we elke week de kamerplanten uit de Aldi folder met je delen, zien we tegenwoordig ook veel leuke kamerplanten in de Lidl folder staan. Vinden wij totaal niet erg. In de Lidl folder week 46 2019 is dat niet anders: 5 toffe kamerplanten in een mooie neutrale pot, wat wil je nog meer?

Wij weten het in elk geval zeker: vanaf woensdag 13 november staan wij bij de Lidl in de rij voor deze kamerplanten.

kamerplanten lidl folder week 46 2019
Bron: Lidl folder week 46

Deze groene kamerplanten in keramische pot scoor je in de Lidl folder week 46 2019

Een paar mooie, groene kamerplanten in een keramische pot die toevallig precíés in ons interieur past. Zo zien we het natuurlijk maar al te graag. We zien onder andere een ficus boompje, een gevlochten geldboom en de altijd prachtige Sanseveria in de Lidl folder week 46.

Deze kamerplanten hebben over het algemeen niet veel water nodig. Eens per twee weken moet genoeg zijn, zeker in de winter.

Voor slechts €6,99 per stuk staan deze kamerplanten in jouw woonkamer. De potmaat van de kamerplanten is trouwens potmaat 14. Dat is een maatje groter dan de kamerplanten die je normaal bij de Aldi en Lidl scoort. Mooi meegenomen!

Meer aanbiedingen uit de Lidl folder?

Krijg je geen genoeg van de aanbiedingen uit de Aldi folder en Lidl folder? Bekijk dan vooral onze Aldi en Lidl folder finds ook even. Wij checken namelijk elke week voor je welke aanbiedingen uit de folders je niet mag missen. De aanbiedingen van deze week? Die vind je hier: Lidl en Aldi folder finds week 46 2019.

Ligt de Lidl niet op de route, maar woon je dicht in de buurt van een Aldi? Dan zijn de kamerplanten uit de Aldi folder misschien wel iets voor jou. Ook daar scoor je deze week prachtige kamerplanten voor een klein prijsje. Benieuwd naar de plantendeal van deze week? Hier lees je welke planten dat precies zijn.

Reageer op artikel:
Yes! Ook in de Lidl folder staan deze week fantastische kamerplanten in pot
Sluiten