Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Slaapkamer 1 nov 2020

Harry Potter-fans, dit dekbedovertrek wil je niet gemist hebben

Die brief van Zweinstein is bij ons helaas nooit binnen gekomen, maar toch zijn we gek op alles wat met Harry Potter te maken heeft. Je snapt vast dat we daarom heel gelukkig werden van dit Harry Potter dekbedovertrek uit de Lidl folder week 45.

Harry potter dekbed uit de Lidl folder week 45

Je hebt de keuze uit drie verschillende designs. Jammer genoeg kunnen we er slechts één van dichtbij bekijken, maar ook de andere twee prints zien er veelbelovend uit. We kunnen in elk geval rekenen op de kleuren grijs, blauw en rood.

harry potter dekbedovertrek Lidl folder week 45
Bron: Lidl folder week 45

Ook leuk om te vermelden: je kunt de dekbedovertrekken omdraaien. Dat betekent dat je dus twee looks voor de prijs van één krijgt. Zeg daar maar eens nee tegen.

Kinderdekbed

Het dekbedovertrek heeft een handige ritssluiting, dus het dekbed verdwijnt niet uit de onderkant van het bed. Handig, want kinderen willen nogal eens woelen in hun slaap en constant de spreuk “Wingardium Leviosa” roepen helpt daar ook niet echt bij. Het dekbedovertrek zelf is 140 x 200 cm groot en je krijgt er uiteraard ook een bijpassend kussensloop bij.

De prijs van het Harry Potter dekbedovertrek uit de Lidl folder week 45 is vanaf 4 november te koop voor€12,99. Een prima prijs, al zeggen we zelf. Wellicht een tip voor de feestdagen? Voor nog meer Harry Potter artikelen verwijzen we je graag door naar de folder.

Meer Harry Potter op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Harry Potter-fans, dit dekbedovertrek wil je niet gemist hebben
Sluiten