Het is elke week feest: deze week weer grote kamerplanten in de Lidl folder

Op zoek naar nieuwe grote kamerplanten voor in huis? Iedere week checken wij op de Roomed-redactie de folders nog voor ze op de deurmat vallen. En we hebben goed nieuws: er staan weer grote kamerplanten in de Lidl folder week 45. De kamerplanten zijn ongeveer 75 centimeter hoog en daarmee til je jouw urban jungle tot een hoger niveau.

Bedenk alvast waar je ‘m neer wil zetten en noteer in dikke letters ‘grote kamerplanten Lidl folder’ op je boodschappenlijstje, want vanaf woensdag 4 november staan er een aantal prachtige grote kamerplanten om uit te kiezen.

grote kamerplanten lidl folder week 45 2020
Bron: Lidl folder week 45

Grote kamerplanten uit de Lidl folder week 45 2020

Benieuwd naar welke kamerplanten je gaat aantreffen? Snappen we. Ze hebben verschillende soorten Dracaena’s, Sansevieria’s en de Zamioculcas Zamiifolia in de folder. Voor €10,99 heb jij één van deze makkelijke en grote kamerplanten in huis staan.

Benieuwd hoe je deze grote kamerplanten uit de Lidl folder verzorgt? Komt ‘ie:

Dracaena

Het is niet voor niets dat je deze plant vaak op kantoren kan vinden, want hij vergt maar weinig onderhoud. De plant staat graag in halfschaduw en in de winter is eens in de 4 tot 6 weken water geven voldoende. In de zomer geef je de Dracaena eens in de 2 tot 3 weken water.

Zamioculcas Zamiifolia

De Zamioculcas Zamiifolia is een populaire kamerplant, maar eigenlijk kennen wij ‘m vooral als ZZ-plant. Deze kamerplant houdt van veel licht, maar net als de meeste planten niet van volle zon. Behandel ‘m als een vetplant en geef niet te veel water, de kamerpalm is namelijk erg gevoelig voor wortelrot.

Sanseveria

Wij vinden deze plant echt een toppertje. Deze plant wordt ook wel de studentenplant genoemd, want zelfs die krijgen de plant niet dood. In de winter kan de Sansevieria gerust 6 tot 8 weken zonder water. In de lente en zomer mag dat eens per 2 weken zijn. Een Sansevieria gaat vaker dood door te veel water dan door te weinig.

Dieffenbachia

De Dieffenbachia is een giftige plant voor mens én dier, dus uitkijken. Als je geen kleine kinderen of huisdieren in huis rond hebt lopen, kan het geen kwaad om de plant in huis te halen.

Meer lezen over grote kamerplanten

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Het is elke week feest: deze week weer grote kamerplanten in de Lidl folder
Sluiten